Stel je voor……
De Bourgogne, perfecte Indian summer. Het adembenemende landschap. De typische Franse dorpjes. Fantastische wijnen. En al die lekkere lokale producten…..
Stel je voor…..
Ontvangen worden door 2 spontane, hartelijke mensen, geïnteresseerd en persoonlijk. Twee mensen die smaak hebben en duidelijk de mooiste plekken vinden op deze planeet.
Stel je voor…..
Uitgeput na een lange autotocht van 8 uurtjes, met drie kleintjes, gaar aankomen, in een prachtige safaritent, die van alle gemakken voorzien is. De kindjes die stralen bij het zien van de omgeving, maar ook meteen helemaal thuis zijn in ´hun` speelhoekje
Marleen en Robby, dankjulliewel voor het delen van dit alles. Jullie Kimaro Farmhouse is een inspirerend en rustgevend plekje. Wij komen zeker terug!

Liefs, Charlotte, Christoph, James, Pip en Scott

Lieve Marleen en Robby,
Als eerste willen wij jullie bedanken voor jullie enthousiasme en zorg. Niks is voor jullie te veel en alles regelen jullie. Wij zijn een gezin met veel vragen, en met jullie antwoorden hebben wij een top vakantie gehad. We hebben genoten van de prachtige omgeving. Leuke straatjes, prachtige kerken, mooie boetiekjes, lekkere bakkers, de geweldige natuur.
Voor de natuur hoefden we trouwens niet weg. Op jullie plekje vind je alles als natuurliefhebber. Kakelende kipjes, zingende vogels, loeiende koeien, romantische uilen, vliegende bommenwerpers, en toch alle rust! Als laatste iets over jullie luxe 10+ tent: De kinderen genoten als eerste in de speelhoek onder hun bedstede. En wij voelden ons een koningskoppel in het grote Italiaanse bad en hemelbed. Kortom, onze vakantie op Kimaro zullen wij nooit vergeten.
Ps: ons zien ze niet meer in Center Parcs.

Dikke knuffel, Leonard, Marinda, Sara en Ezra

Dag Marleen en Robby,
We zochten en vonden eens een ‘nieuwe’ manier van vakantie. De luxe safaritenten zorgden bij aankomst direct voor een WAUW gevoel … alleen de voordelen van kamperen!
In het midden van de natuur, in alle rust!
Wij vonden hier alleen positieve energie! Wat een domein!
Onze hangmat voor de tent vlakbij die machtige boom bracht ons tot rust als de ‘vier kadeekes’ uitgeteld in hun bedje lagen. Die vier hebben genoten, ontdekt, vriendjes gemaakt, gespeeld en de ‘verloren schildpad’ gevonden!
Iedereen is opgeladen en wij kunnen die energie goed gebruiken om de laatste rechte lijn in onze verbouwing in te gaan!
We zouden graag twee blokken hout meenemen … één om de eerste avond in ons nieuwe huis te verarmen, en de tweede om hetzelfde te doen op een koude winteravond om zo nog eens terug te denken aan deze fantastische week!
We gaan deze plek nooit vergeten en warm aanbevelen!
Dankjewel voor jullie warme ontvangst!
Veel liefs, doe zo verder!

Emma, Pieter, Babette, Staf, Juliet en Lesley

Marleen en Robby,
Wij zijn niet van het principe om twee keer naar dezelfde plek te gaan, maar ik vrees dat we ons hier niet aan zullen kunnen houden!
Zeker tot nog eens dus! Dan komen we wel met twee kleine mannekes en ik in niet ‘zwangere’ toestand! (Vul die drankenlijst dus maar aan!!!!!)
Superhard bedankt voor de gastvrijheid, de lekkere diners, de rust, de tips, het superbed, de sfeer, het kampvuur en de verborgen plekjes ……
Tot ziens!

Lieselot, Jelle en Vince

Beste Marleen, Robby en Dorian,
‘La Douce France’ bevindt zich niet in de Provence of aan de Côte d’Azur.
Maar hier in de Bourgogne streek!
Dank zij jullie ontspannen aanpak en fantastische ‘table d’hôtes’ service wordt het hier echt ook Bourgondisch!
Silvie, Victor, Helena, Enrika en ikzelf hebben echt met volle teugen genoten van onze familie vakantie!
We komen zeker nog eens terug!

Roderick, Silvie, Helena en Victor

Liefste Robby en Marleen,
Al van bij de ontvangst konden we van jullie relaxte sfeer en gastvrijheid proeven. Alles op het gemak, een heerlijk aankomstdiner in de avondzon en dan de luxe safaritent… Precies zoals we gehoopt hadden!! Lekker rustig, alsof je hier helemaal alleen sliep met de krekels en een kwakend kikkerkoor. Wakker worden met de loeiende koeien, de zon die je tent heerlijk opwarmt. Eerste koffie en melkje in de schommelstoel, badje met zicht op de velden…. Kortom, alle voordelen van kamperen zonder de nadelen. Alles met de glimlach, niets te veel, passie voor jullie werk, oog voor detail en kleinschalig. Dat maakt jullie zo bijzonder!!

Julie, Xavier en Vincent

Robby en Marleen,
Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en de gastvrijheid afgelopen week. We hebben ontzettend genoten van het heerlijke eten, de mooie omgeving, het gezelschap en de prachtige tent. We konden aan de details zien dat er veel aandacht en liefde in is gestoken om deze zo aangenaam mogelijk te maken. Wat hebben jullie hier met jullie enthousiasme een bijzondere plek opgebouwd waar we helemaal tot rust zijn gekomen, midden in de Franse natuur. Wij komen graag nog eens terug en zijn benieuwd of we dan struisvogels op het Kimaro terrein kunnen aanschouwen.
Succes met alles en tot ziens,

Groetjes, Dennis en Inge

Het is hier nog mooier dan we tevoren al dachten. Wat een prachtige tent, ruimte, fijne sfeer en gastvrijheid. Perfect om te genieten van een vakantie met lekker eten, rust, vrijheid….en natuurlijk kijken bij de kippen, Rupert, eitjes rapen, bbq etc. Dank jullie wel voor alle zorgen. Het heeft ervoor gezorgd dat wij een topweek hebben gehad en zeker willen terugkomen.

Groetjes, Jan, Anne Marie, Jacob en Jette

Robby en Marleen,
Bedankt voor deze heerlijke vakantieweek. Jullie hebben hier een prachtige en unieke locatie waar we volop van hebben genoten.

Groetjes, Emiel, Linda en Boris

Lieve Robby en Marleen,
Het was alweer een week van rust en zaligheid, verwennerij en verbondenheid. Het doet ons deugt te mogen voelen dat we hier steeds met open armen en een oneindige glimlach ontvangen worden. Het staat dan ook als een paal boven water dat dit niet ons laatste bezoekje is. Deze bijzondere plek staat dan ook voor ons buiten de tijd. Een stukje paradijs los van deze wereld. We kijken al uit naar de volgende editie.

Koen, Sofie, Edil en Seth

Lieve Robby en Marleen,
Het was weer fantastisch. Na maanden aftellen zitten onze 2 weken er alweer op. Wij hebben weer genoten en zijn heerlijk tot rust gekomen. Dank voor de goede zorgen en de fijne tijd.

Dikke kus, Hugo, Bregje, Lotte en Floor

Ik vond het leuk om met de andere kinderen te spelen, naar de schildpadden en de kippen te kijken en ze eten te geven. Het avondeten was heel lekker. Ik vind het hier leuk.

Lotte (6)

Slapen en spelen in het hokje (bedstede) vond ik heel leuk. Ik vond het leuk om te klimmen in de bomen en we komen altijd nog terug naar Frankrijk.

Floor (5)Robby & Marleen,
Dank je wel voor jullie gastvrijheid. Dankjewel voor het super lekker eten. Met gans het gezin de voetjes onder tafel schuiven is zoveel waard. Jullie geven ons de kans om samen met gans het gezin ten volle van de vakantie te genieten. De kinderen kunnen hun verhalen kwijt over de vos, de gevonden eitjes. En wij kunnen bij jullie terecht bij vragen over de streek en aan te raden bezoekjes.
Het zijn vooral jullie fonkelende ogen, geduldige glimlach en warm hart dat dit plaatsje fantastisch is.
Houden zo!

Dikke zoen, Elise, Tom, Lotte en Drieke

Beste Robby en Marleen,
De eerste keer voor ons in een tent, wat hebben we genoten! De kinderen hebben zich super vermaakt en ook wij vonden het heerlijk zo in de buitenlucht. Top! Bedankt voor jullie gastvrijheid. 3x hebben we heerlijk gegeten bij jullie. Het was een topweek!!

Henry, Petra, Pepijn, Fabian, Julius, Maurits

Wat een heerlijke week, rust en bijkomen. Succes met de yogastudio en al jullie plannen en wie weet misschien weer tot ziens in onze tent.

Corné, Brenda, Esmee en Ilse

Lieve Robby en Marleen,
Wij hebben genoten van 2 relaxte weken bij jullie. Een prachtige locatie, mooie tenten en heerlijke bedjes. Dankjewel voor jullie gastvrijheid, alle tips van Marleen over de leuke uitjes en de gezellige kampvuuravonden. Succes met al jullie plannen.

Cor en Corine

Robby en Marleen,
Bedankt voor de gastvrijheid. We zijn hier met open armen ontvangen. We hebben genoten van de prachtige tent, de rust en de ruimte! We zijn vaker naar soort gelijke tenten geweest, maar nergens waren ze met zoveel zorg en aandacht ingericht als hier. We hopen nog eens terug te komen.

Lennart, Marlon, Koen en Daan

Robby en Marleen,
3x fantastisch lekker gegeten, gezellig kampvuur, reuze toffe tips voor onze uitstapjes, lieve buren, zalige entourage in Kimaro. Kortom, een week om niet te vergeten. Hopelijk kunnen we snel nog eens tot hier komen.

Liefs, Chris, Martine en Sarah

Lieve Robby en Marleen,
Het was even leuk als vorig jaar. Jullie zijn leuk en het marshmallows roosteren was ook tof en het was grappig toen ik achterover viel. Ik hoop dat ik volgend jaar ook weer kom.

Groetjes, Kathelijne (11)

Lieve Robby en Marleen,
Vorig jaar het huisje, dit jaar de tent. Beiden super mooi en gezellig. Veel succes met al jullie plannen. We komen zeker nog eens terug (als het aan Kathelijne ligt, volgend jaar alweer).

Groetjes, Alexandra

Heerlijk weekje gehad. Wederom veel gedaan en gezien. Jullie zijn de liefste!

Groetjes, Frank

Lieve Robby en Marleen,
Bij aankomst meteen de behoefte om op blote voeten te lopen. Vanaf toen is de week voorbij gevlogen, ondanks het langzame ritme en de rust. Back to basic was het niet te noemen met de mooie inrichting, het heerlijke bed en het badderen in het maanlicht. Back to nature zeker wel! De vrijheid, de frisse lucht, de mooie plek, de dierengeluiden als achtergrond muziek. Heel bijzonder om op ontdekkingstocht te kunnen gaan in eigen tuin, met zijn prachtige bomen en alle fijne zitplekjes. Je zou hier maar verblijven of wonen 😌 Dankjulliewel voor de goede zorgen en veel succes gewenst met al jullie plannen. De fiets liet het deze week misschien een beetje afweten, maar stiekem hoefden we helemaal niet ver weg.

Liefs, Maurits en Joyce

Beste Robby en Marleen,
We hebben bijna 2 weken genoten van jullie prachtige plek. Na ons verblijf in de gîte was de tent toch wel de kers op de taart. Wat een luxe, midden in de natuur! Wij hopen nog eens terug te komen, en wensen jullie alle goeds en geluk voor de toekomst.

Lieve groet, Arjan, Marthe en Famke

Marleen en Robby,
Wat kregen wij een warm welkom. Ons verblijf hebben wij ervaren als een warm bad. Wat heerlijk om daar letterlijk in te kunnen stappen, als het ´s nachts was frisjes was geweest. De omgeving is hier prachtig, er is vanalles te ontdekken: een dassenburcht, een donker bos, een mooie vijver, bramen en appels. En buiten jullie terrein de washuisjes, kasteeltjes en het prachtige landschap. Dankzij de tips die wij meekregen, hebben we nog heerlijke wijn geslurpt in Sancerre. Onze kleine vent vond het ontzettend leuk om takjes en appeltjes in de vijver te plonzen, en de kippen te voeren. Zelf hebben we ook heerlijk gesmuld van jullie ontbijt en diners. Het was erg gezellig ook.

Ontzettend bedankt, hartelijke groetjes,
Nijnke, Leendert Jan en Melle.

Beste Robby en Marleen,
Wat is de tijd hier voorbij gevlogen! We dachten er nog even aan om een weekje ertussen uit te gaan, om vervolgens op deze prachtige plek uit te komen. Wat hebben jullie er een pareltje van gemaakt! En het warme welkom en de fijne gastvrijheid hebben het helemaal super gemaakt! ´s Avonds het haardvuur aan in de gîte, ´s middags even met de hengel bij jullie meer. Wat hebben wij genoten. De safaritent staat nu hoog op mijn verlanglijstje en zo te lezen het kampvuur en jullie ontbijt ook. Wij gaan hier zeker terugkomen. Bedankt voor alle mooie tips: Sancerre, Nevers, Apremont-sur-Allier. Het was prachtig en hartstikke bedankt voor de warme gastvrijheid. Uiteindelijk maken jullie de sfeer 😌.

Liefs, Sebastiaan en Esther

Onze eerste vakantie met ons kleine mannetje is ons hier prima bevallen: mooie luxe tent, veel ruimte, gezelligheid bij de Table d´hôtes en het kampvuur, kippen voeren, stadjes bekijken en wandelen. Wij hebben zelfs een vos en boom marter vanuit onze tent gezien! Bedankt voor de gastvrijheid en het delen van jullie plek!
Lieve groetjes en veel succes met al jullie plannen voor de toekomst.

Niels, Linda en Sep

Hallo Marleen en Robby,
Heel veel dank voor de geweldige vakantie! Wat een mooi paradijs hebben jullie. En wat fijn dat wij daar ook van hebben mogen genieten. De mooie tenten (smaakvol ingericht), de fijne savanne (met heerlijk lang gras), het heerlijke eten (bij aankomst en op woensdag), het fantastische meer (om in te spelen), het leuke kampvuur (met marshmellows), de kippen (en hun eitjes) en jullie gastvrijheid (Nederlandse en Belgische touch).
De kinderen hebben ook heerlijk gespeeld met de andere kindertjes. Het is fantastisch op het Franse platteland. We komen graag nog een keer terug. Wij wensen jullie veel succes en geluk met het verwezelijken van jullie plannen, wensen en dromen.

Hartelijke groeten en liefs,
Igor, Patricia, Arthur en Rembrand

Allerliefste Robby en Marleen,
Wat een heerlijke week hebben we achter de rug! Dank je voor de warme kleine en leuke grote herinneringen. Wij hebben genoten van het prachtige domein, de mooie streek, maar vooral van jullie oprechte glimlach en gastvrijheid. Wij zien jullie graag snel terug!

Een dikke kus en een warme knuffel,
Kristy, Joris, Juliet en Roos

Marleen en Robby,
Bedankt voor de fantastische week. Iedereen heeft genoten van dit kleine paradijs! Alles was tiptop in orde, het lekkere eten, het luxe ontbijt, het gezellige kampvuur, de kippen en hun eitjes, de luxe tent en het gezelschap. Wij komen zeker terug!

Nog veel succes! Kevin, Sofie, Heleen en Simon

Marleen, Robby en Dorian,
Wat hebben jullie een prachtig domein. Wij verbleven in een luxe safaritent. Wat hebben jullie de tenten mooi ingericht. Ontzettende blij worden we daarvan. De kinderen wilden allebei heel graag in de bedstede/ boomhut, prachtig vonden ze dat. Heerlijk badderen in het luxe bad, met een prachtig uitzicht. Wat hebben jullie de tenten mooi ruim opgezet. De Table d´hôte was heel gezellig, en we hebben heerlijk gegeten. Woensdagavond marshmellows branden in het kampvuur, we hebben ervan genoten. De kinderen vermaakten zich prima met de andere kinderen. We hebben een dagje langs de Loire gereden en wat dorpjes aangedaan. Het meertje in Prémery was ook leuk om heen te gaan. Wij komen ontzettend graag nog een keer bij jullie terug. Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid.

Marcel, Mirjam, Noa en Bruce

Lieve Marleen, Robby en Dorian,
Volledig relaxed zitten we nu op onze laatste avond iets voor in jullie boek te verzinnen. Misschien dekt volledig relaxed wel gewoon de lading voor ons alle vijf. Los van het werk, los van school, los van alle dagelijkse beslommeringen. Gewoon zijn, en tijd voor elkaar. Dat is wat jullie plek met mensen doet. En daarom komen we volgend jaar gewoon terug. We kijken er nu al naar uit!

Onno, Marije, Jonah, Merijn, Viggo

Hallo Marleen en Robby,
Dankjulliewel voor onze gezellige vakantie! We hebben genoten van jullie gastvrijheid, het gezellige tafelen, het lekkere avondeten, de fantastische plek, de buitengewone tent, het meer en de zon. Het was hier gezellig ´buurten`, onze kindjes hebben zalig gezwommen in het meer, nieuwe vrienden gemaakt, het was hier super! En zelfs onze auto heeft een paar dagen vakantie genomen deze week. Nog veel plezier met jullie Frankrijk avontuur.

Veel groeten, Vanessa, Wim, Wannes, Ilor en Sien

Marleen en Robby!
Dank voor de voortreffelijke ontvangst in het paradijs.

Veel groeten van Leonard en Willy, Boris en Polly

Lieve Marleen en Robby,
Zelden zo´n fantastische gastvrouw als Marleen meegemaakt! (Robby was er 2 weken niet) In haar eentje zorgde ze voor alles en iedereen, maar deed dit met zoveel liefde, passie en professionaliteit! We voelden ons hier ZO welkom en gewaardeerd! Het was écht geweldig hier! De tent is als in een spookje, zo heerlijk. Ook hier merk je dat hun hart en ziel erin is gestoken. De bedstede en hemelbed, het bad op pootjes… gewoon super! Dan de ruimte eromheen, het uitzicht en de dierengeluiden. Als je hier niet tot rust kan komen, kan het nergens! Dan nog niet eens gesproken over de prachtige tuin, de vijver, de kippen, de gans Nandi (die ons hartelijk begroette, na het noemen van haar naam) en schildpad Rupert. Vele uurtjes hebben we in de tuin doorgebracht. Elke dag kippen voeren en eitjes geraapt, gevist in de vijver en gepicknickt bij de koeien. Marleen heeft ons héél veel mooie dagen bezorgd. Met haar tip voor de dagjes weg naar onder andere Guedelon, Pouilly sur Loire, La ferme de chateau, Parc animalier, Apremont-sur-Allier, Etang du Merle en Vézelay. Daarnaast mooie fietsroutes uitgestippeld voor Bart, ter voorbereiding op de triatlon. ´s Avonds konden we aanschuiven bij een heerlijk kampvuur met marshmellows of bij een door Marleen heerlijk bereid diner! En hoe druk het ook werd, Marleen bleef even hartelijk en relaxed. Hééél knap. Wij dachten dat onze supervakantie van vorig jaar niet overtroffen kon worden, maar daar komen we van terug! Dit raden we iedereen aan! Dit is vakantie! Het was geweldig!!! Ontzettend bedankt!

Heel veel liefs, Bart, Anita, Isa, Yara en ?

Beste Marleen en Robby,
Deze week is echt voorbij gevlogen! We hebben het echt goed gehad, het deed veel deugd om te leven op het ritme van de natuur. En dit in alle comfort met de luxe van een lekker bed en een ruime en gezellige tent. Jullie als gastvrouw en heer wisten een ideale sfeer te creëren, gemoedelijk en warm. Dus namens ons alle vijf: hartelijk bedankt! We zullen dit plekje niet vergeten!

Joris, Nathalie, Julie, Pauline en Eva

Lieve Robby en Marleen,
Bedankt voor de superleuke week vakantie! Zoals de kinderen zeggen, kan je hier vrij zijn…ongedwongen, zalig genieten van alles, heerlijke bedden, lekker eten, mooie natuur, geweldige tent…gewoon alles was perfect!!!

Ellen en Myla

Lieverds,
Vorige keer 2 kleine meisjes, nu een 8 en 4 jarige. Vorige keer de gîte, nu de tent. Vorige keer eind augustus, nu tweede week juli. Vorige keer alleen, nu met 5 andere families rond het kampvuur. Vorige keer met mijn hele gezin, nu met een vriendin en haar dochter. Maar nog steeds….. de hemelse plek. Geborgenheid, de rest van de wereld is ver en dat is fijn. Wat iedereen zegt, daar komt het ook telkens weer op neer: jullie hart en jullie passie is door alles voelbaar.
De magie van deze Bourgondische plek. En ook alles wat nog komen zal. De woorden voldoen niet, want het is overtreffender dan woorden kunnen zijn. De tijd vloog weer veel te vlug. Wat is het ongelofelijk fijn om gewoon te kunnen ´zijn`.

Met alle liefs, Lieve, Lene en Finne

Marleen en Robby,
Het was een genoegen om hier te zijn!

Dirk

Het was hier heel leuk en wij verveelden ons niet!

Mauro (6)

Wat een prachtige plaats! We komen zeker terug, zo sympathiek. Alles was aanwezig. Het bad was mijn persoonlijke favoriet. Nice touch.

Take care, Annelies

Lieve Marleen en Robby, Ik vond het super, super leuk: het was hier gezellig, goed georganiseerd, super proper… dit moet voor mij 5 sterren zijn.

Marie (8)Lieve Marleen en Robby,
Wat werden we hartelijk ontvangen! Dit was het begin van een fantastische week. We vonden alles ronduit schitterend! Het heerlijke ontbijt, het mooie decor, de super fantastische bedden, het luxueuze bad, de mooie vijver, de aangename temperaturen…kortom, het was een TOP week.
Wij wensen jullie ontzettend veel succes met jullie Farmhouse, want jullie doen het allebei ontzettend goed. Wij hopen ooit nog eens terug te komen!

Liefs, Dries en Grietje, Mats en Marieke

Lieve Marleen en Robby,
De twee weken zijn voorbij gevlogen. We hebben het erg naar onze zin gehad. Heerlijk ontbijten en dineren in jullie restaurant. Het eten afgestemd op mijn dieet. Bedankt daarvoor! De tent is fantastisch, de geluiden ´s nachts magisch. Is het een vos, marter of …?
In een bad zitten met uitzicht op een weide. Wat wil je nog meer? Heel fijne tijd gehad. Bedankt.
Luc heeft vooral genoten van de kampvuren. Hij is dan ook een koning in het smelten van marshmellows. Omdat Luc zo heerlijk kon spelen met vriendjes, hebben wij heel veel rust gehad, heerlijk! Hartelijk dank voor deze 2 heerlijke weken, en heel veel succes met het verder uitwerken van jullie plannen.

Liefs van Colinda, Koen en Luc

Het volgende hoofdstuk begint voor een half jaar geleden. Gezamenlijk besloten wij om een nieuw hoofdstuk in het Kimaro Farmhouse boek te beginnen. Ten slotte waren de 2 vorige hoofdstukken goed bevallen. De accommodatie is geweldig, een paradijsje in het mooie Bourgondië. Daarover heen een vleugje charme, belangstelling en warmte van Marleen, Robby en Dorian. Genieten, dat is het keywoord tijdens ons verblijf: lekker lezen, mooie plaatsjes bezoeken, luieren aan de Loire omgeven door witte lepelaars. Gezamenlijk hebben wij ook genoten van een prachtig schouwspel over de geschiedenis van Frankrijk. We waanden ons alsof we deel uitmaakten van de Franse geschiedenis. Een festijn met mensen in prachtige kledij, fakkels, koetsen, ganzenhoedster, Madame de Pompadour, Napoleon en de Franse revolutie. Magnifique! Heerlijk genoten hebben wij ook genoten van de etentjes: passievol en vol enthousiasme geserveerd. Onder het genot van lekkere wijn werden er mooie gesprekken gevoerd. Het bezoeken van gezellige marktjes, en terugrijden door de bossen, akkers of wijnvelden. Hoe idyllisch! Wij weten zeker dat het boek Kimaro Farmhouse een nieuw hoofdstuk krijgt, om ons weer opnieuw te laten inspireren door Bourgondië en Kimaro Farmhouse. En als de eerste uitgave van Marleen´s kookboek uitkomt, laat het ons weten.

Veel liefs en goeds, Bianca, Thom en Sebastian

Marleen, Robby en Dorian,
Het zit erop, rond de lunch vertrekken we weer naar huis! Maar wat hebben we genoten van jullie Bourgondische paradijs, het was heerlijk! Wat een heerlijke plek en een fantastische tent, het kon bijna niet beter. Naast al het moois, is het heel bijzonder om te mogen genieten van jullie enthousiasme en trots over wat jullie hier hebben opgebouwd. En welke plannen jullie nog hebben. Kei leuk om jullie daarover te horen praten. Het ontbijt op de zondagochtenden was een feest voor de jongens, chocolade broodjes en croissants in overvloed! Maar zeker ook de 3 diners met bijna alle gasten, waren lekker, gezellig en leuk. Wij hebben heerlijk gesmikkeld! Waren we de eerste week met allemaal Nederlanders, de tweede week was internationaal, 3 Nederlandse tenten, 2 Belgische en de gîte gevuld met een gezin uit Wales. En alles liep zo heerlijk door elkaar heen, fantastisch om te zien. En dan vergeet ik nog bijna de ´beestenboel`. Naast verse eieren een bron van vermaak voor Pepijn. Hij was al snel dikke vrienden met Nandi. De hardloeiende koeien van de buren, vormde een luid achtergrondkoor. En zo is er nog veel meer te vertellen, want zo zalig is het hier. Ik/ wij hopen echt dat jullie droom volledig uitkomt en jullie hier nog heel lang heel gelukkig blijven. En dat vele gasten daarvan mogen meegenieten!! Bedankt!!!

Groet, Joost, Hanneke, Martijn, Pepijn, Floris en Jeroen.

Bedankt voor het fijne kamperen!
Een niet te overtreffen vakantiegevoel met vééééél zon, rust, stilte en genieten van elkaar. Mooie ingerichte en comfortabele tent met alles was we nodig hebben. Heerlijke bedden, zalige nachtrust! Zelfs onze kinderen sliepen uit. Mooie uitstapjes gedaan, lekker gegeten en ons super geamuseerd als gezin. Een aanrader om terug te komen!!! Doe zo voort, wij geven jullie adres zeker door! En komen zelf nog eens terug.

Groetjes, Joke en Kris, Aaron, Obi, Neo, Beau en Cas

Lieve Marleen en Robby,
Vandaag is het onze laatste dag, onze laatste dag van de 10 fantastische dagen dat we hier mochten blijven. Al heel de zomer keek ik uit naar ons verblijf hier. Ik had gehoopt op zon, ontspanning, gezelligheid en genot. En al die wensen zijn uitgekomen. Ik kan hier morgen vertrekken met een voldaan gevoel. En ik ben hier echt heel gelukkig geweest. Eventjes weg van het drukke leven in Antwerpen, en van de doordraaiende maatschappij. Dank jullie wel daarvoor! Ook voor de vriendelijkheid en de gastvrijheid, dat we ons hier helemaal thuis mochten voelen, en konden genieten van elkaars gezelschap! Hopelijk tot snel, heel veel liefs!

Loïs

Wat een overweldigende gastvrijheid. En wat een heerlijke accommodatie. Dit is zeker een plek waar we nog eens terug zullen komen. Onze kleine heeft zich zo vrij als een vogel gevoeld en kon helemaal kind zijn.

Tot snel! Martijn, Jessica en Charlie

Op aanraden van de familie, gingen ook wij de rust en ruimte tegemoet. Wat een prachtige tent, vrij uitzicht en alleen maar dierengeluiden. Wat was Wies blij ... eindelijk vakantie. Iedere dag naar de kippen toe, eitjes rapen. Wat straalde ze, en daarna nog even gedag zeggen bij de schildpad. Overdag heerlijk naar een meertje, waar we zowat alleen zaten. ´s middags met zijn vieren genieten op de veranda. Heerlijk bijkomen en genieten van elkaar. Dit is zoals vakantie hoort te zijn! Heel erg bedankt, en ik denk wel tot ziens!

Liefs, Maarten, Lotte, Wies en Cato

Beste Marleen en Robby,
Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige gastvrijheid. In één woord geweldig. Warme ontvangst, geweldige accommodatie en heerlijk eten. Heel veel succes in de toekomst, en we komen zeker terug.

Veel groetjes uit Valkenswaard,
Ria, Jacques, Rolf en Fred

Beste Marleen en Robby,
Wat een heerlijk plekje, en wat een warm welkom! 3 dagen was eigenlijk veel te kort, maar we hebben genoten van de tent, de rust, het heerlijke bad, het aankomstdiner, het ontbijt, de leuke wandeling. Kortom, teveel om op te noemen. De kippen eieren waren trouwens ook heerlijk. We komen vast over een paar jaar nog eens terug, als Falco over het veld kan rennen, en in de leuke bedstede in de tent kan slapen.

Hartelijke groeten, Caspar, Suzanne en Falco

Beste Marleen en Robby,
We hebben een geweldige vakantie gehad hier. De 12 dagen zijn voorbij gevlogen. Wat een rust, ruimte, mooie omgeving en een prachtige luxe tent. Onze Senn heeft lekker in het gras rond kunnen kruipen, en zijn ogen uitgekeken bij de kippen. Bedankt voor de gastvrijheid en leuke tips m.b.t. excursies, Guedelon, Vézelay, Pouilly en Montenoison waren zeker de moeite waard. We hebben een heleboel mooie herinneringen gemaakt, en denken met veel plezier hieraan terug.

Groetjes, Mark, Joyce en Senn

Beste Marleen en Robby,
Wat een prachtige plek hebben jullie hier gecreëerd! We hebben ontzettend genoten van het uitzicht, de mooie en comfortabele tent, sterrenhemel kijken vanaf de veranda, loeiende koeien, fluitende vogels etc etc. Veel succes voor de toekomst bij het realiseren van al jullie mooie plannen.

Liefs, Sjoerd, Jolinda en Anna

Gastvrij, vol aandacht, liefde en passie, dat zijn de woorden die spontaan bij ons opkomen, om onze gastvrouw en gastheer, Marleen en Robby, te typeren. We hebben veel van de streek gezien, maar daarna gauw ´terug naar huis`, om te genieten van de met stijl en praktisch inzicht ingerichte safaritenten en van de rust rond de boerderij en het meer. De kippen, parelhoenders, het door ons allebei gespotte ijsvogeltje (met visje in de snavel), de boomklevers en de schrijvertjes hebben ook hun bijdrage geleverd. Wij wensen jullie nog heel veel geluk samen in deze mooie omgeving, waarbij jullie anderen laten meegenieten. Wij komen zeker terug! 5 dagen is veel te kort.

Merci pour tous! Jos en Ria

In één woord: genoten! Vooral van de gastvrijheid, de gemoedelijkheid, de mooie omgeving en de goede tips. Het onderkomen in een safaritent als deze, met de mooie zomeravonden op de veranda, voelt als thuiskomen. Een heerlijk bed en de luxe van een bad maken dit compleet. Wij zullen ons deze bijzondere plek en omgeving altijd blijven herinneren, al was het alleen al om de avonturen die we deze week hebben meegemaakt. Wanneer we weer toe zijn aan een onbezorgde vakantie in alle rust, komen we hier zeker terug. Afgevinkt op de ´bucket list´ weer terug op onze wensenlijst!!! Heel veel succes voor de verdere toekomst. Dat er nog maar velen mogen zijn, die net als ons, intens mogen genieten.

Lieve groet, Tim, Ana, Nahuel en Raiquen.

Beste Marleen en Robby,
Dank voor de gezellige dagen op dit mooie vakantieplekje. Wat een prachtige omgeving en heerlijke tuin. Het ontbrak ons aan niets, en zelfs tijdens de heftige onweersbui oogde het landgoed prachtig. We hebben twee maal fantastisch gegeten en genoten van jullie gastvrijheid. Hopelijk tot ziens!

Groetjes van Tim, Monique, Siem en Saar

Beste Marleen en Robby,
Wat een heerlijke rustige plek, tent en omgeving. Bedankt voor het lekkere eten en jullie gastvrijheid. Mijn twee schilderijen zijn af ondanks het mooie weer. Tevredenheid alom dus, en dank voor het verblijf in jullie mooie roze wolk.

Michiel en Ingrid

Lieve Marleen en Robby,
Afrikaanse sfeer in Frankrijk, een prachtcombinatie. Slechts 4 nachtjes hier, zijn goed voor pracht herinneringen. Een warm onthaal, een geweldige safaritent, met een fantastisch speelplek voor Karlijn en Minke (hun huisje onder de bedstede). Een ontbijt om bij achterover te leunen en ons verwend te wanen, heerlijk begin van de dag!
Een ritje in een koets bij kasteel Saint Fargeau, wuivend als echte prinsessen en een prins op de bok.
Varzy en Donzy. De kippen eten geven, en hun eitjes mogen rapen en opsmikkelen. De poppen van de kinderen laten schommelen op het schommelbankje, luieren op de veranda. Niet te vergeten met zijn vieren samen in het geweldige bad!! Boekje en wijntje bij de kachel, in de nacht het geluid van de uil. En twee maal overheerlijk gegeten in de sfeervolle Masaai schuur. (inspiratie opgedaan voor courgette cocos soep, mmmm) Met een hoofdlampje op, terugscharrelen naar de tent en slapen onder een warm donzig dekbed. Sweet dreams in Africa…. La douce France. Zomaar een greep uit 4 onvergetelijke dagen, en het is op Kimaro Farmhouse voelbaar: ´alles wat je aandacht geeft, groeit.´

Een hartelijke groet van
Suzanne en Hendrik Jan, Karlijn en Minke

Marleen en Robby,
Jullie hebben heel duidelijk voor ogen wat jullie willen met Kimaro Farmhouse, en dat merk je aan alles. Het klopt gewoon allemaal. We hebben samen met onze kleine meid genoten, van de ruimte, jullie magische tuin, de lekkere bramen, het lekkere avondeten en ontbijt, en de knusse tent. Het was voor ons even afkicken van de wifi, maar met een stapel kaarten en een fles lekkere rode wijn uit de regio, is dit allemaal goed gekomen. Onze dochter Ilvy zal de kipjes, de schildpadjes en het spelen met de andere kindjes gaan missen. Veel succes met alle mooie plannen voor de toekomst!

Liefs, Rob, Tonke en Ilvy

Beste Marleen en Robby,
Ons voorgevoel klopte, we hebben een pareltje ontdekt, en dus een plek waar we zeker nog eens (of meerdere malen) terug willen komen. De luipaard-safaritent, de rust, het uitzicht, jullie hartelijkheid, hebben ervoor gezorgd, dat we meer dan ontspannen terug gaan naar Amsterdam. Veel succes en plezier met het verder uitwerken van jullie plannen. Wij zien graag de vorderingen over 2 jaar met ons kleine meisje!

Liefs, Herman en Joyce

Marleen en Robby,
Enorm bedankt voor alles! We hebben genoten van wat jullie samen hebben opgebouwd. De gave tent, de ideale plek, de rust, netheid en liefde die het uitstraalt. Kortom, voor groot en klein. Wij vonden het super toppie en fijn.
Veel dank voor de gastvrije ontvangst op jullie Farmhouse. Een aangename verrassing. We hebben tot in onze tenen genoten van de rust en zijn het terrein nauwelijks af geweest. Fijn om jullie wat beter te leren kennen bij het kampvuur. Bij het gesprek met Robby bleek dat wetenschap en spiritualiteit samen kunnen gaan onder voorwaarde van wederzijds respect voor elkaars drijfveren. Het tastbare ontmoet het ontastbare. Ook de kinderen hebben volop genoten. We kunnen er weer een jaar tegenaan.

Liefs, Harry, Bianca, Timo ent Tijmen

Lieve Marleen en Robby,
Waar een huwelijksreportage na 12 jaar toe leiden kan. Wat een fantastische dag toen was, werd een heerlijke vakantie nu. Bedankt voor deze oase van rust. Jullie vriendelijkheid en enthousiasme zijn besmettelijk. Heerlijk om met een groep totaal onbekende mensen zoiets tof te kunnen doen. We hebben er echt van genoten.

Heel dikke knuffels, Elke en Dieter

Lieve Marleen en Robby,
Wat ´n speciaal plekje hebben jullie hier gecreëerd! Gastvrijheid uit Limburg en Antwerpse creativiteit. Een ideaal koppel. Proficiat en super, super bedankt voor deze wonderschone dagen.

Dikke kus, Adriaan en Josephine

Lieve Marleen en Robby,
Naast het verjaardagsfeest was het een FEEST jullie te mogen leren kennen. Gezelligheid kent geen tijd……hier is de tijd gevlogen. We hebben genoten van jullie mooie stekkie en bovenal van jullie gezelschap en gesprekken. Veel dank daarvoor en hopelijk tot heel gauw.

Liefs, Rik en Wil

Lieve Marleen en Robby,
2 mooie mensen, wat kan je met woorden zeggen. Jullie zijn 2 prachtige mensen met enorm grote harten! Het is altijd een feestje om bij jullie te zijn! Jullie krijgen niet voor niets zoveel sterren!!! Dank voor jullie warmte en vriendschap!! Hopelijk tot snel!

Dikke knuffel, Marja

Vrienden zijn een geschenk. Daar hou je onvoorwaardelijk van. Marleen en Robby, jullie hebben van mijn 60ste verjaardag een droom herinnering gemaakt. Jullie inzet, gedrevenheid en liefde waren enorm. Dank jullie voor deze schitterende en onvergetelijke dagen.

Angeli

Lieve Robby en Marleen,
Fantastisch dat we hier zijn geweest op jullie droomplek!! Een mooie verjaardag van Angeli.
Jullie zijn geweldige, lieve, hardwerkende, verzorgende, hartverwarmende, fantastische mensen en we zijn blij jullie nu te kennen.

Dikke, dikke kus, Rob en Angelique

Lieve Marleentje en Robby,
Bernadette en ik kijken terug op een paar heerlijk ontspannen dagen hier op Kimaro Farmhouse. We kwamen om te onthaasten en dat is heerlijk gelukt. Fijne avonden bij onze kachel met een goed boek. Dank jullie wel voor de hartelijke ontvangst, het heerlijke diner en jullie gezelschap. Dit vraagt om een herhaling. Hopelijk tot gauw.

Veel liefs van Resy en Detje

Lieve Robby en Marleen,
Al weken keken we uit naar een weekje in de Bourgogne. Met zijn viertjes in een leuke gîte bij een Nederlands sprekend stel! Dat klinkt al goed, maar eenmaal gearriveerd werd onze voorpret overtroffen! Ontvangen met limo en wijn. Enorme gastvrijheid in een prachtige omgeving. Het is een week lang puur genieten geweest. Ontbijten in de schuur, eitjes van de kippen (en gans!), op ontdekkingstocht door de tuin, wandelingen, zwemmen in het meertje en marshmellows bij het kampvuur. WAUW!! Het moge duidelijk zijn dat een verblijf in jullie gîte een afgeleide is van GENIETEN!

Kus van Dirk, Carline, Evi en Just

Dankjewel voor de goede zorg Robby en Marleen! Na de website te hebben gelezen, waren we al enthousiast. Nu de plek in het echt gezien en beleeft, betoverend! Een mooie plek in het groene heuvelachtige Frankrijk. Jeroen heeft inspirerende en soms uitdagende stukken fietsend meegemaakt. Onze dochter van 1 heeft heerlijk geslapen en lekker kunnen spelen in het heerlijke huis. We hadden er graag nog een aantal dagen aan vastgeplakt. Na het warme welkom zijn we nog niet klaar om weg te gaan.

Groetjes van Marieke, Jeroen en Viënne

Beste Marleen en Robby,
Wat hebben jullie een prachtige plek gemaakt hier in de Bourgogne. We hebben een waanzinnig, bijzondere week beleefd. Met onze ´hospitality ogen´ viel direct al één en ander op. De fraaie inrichting, heerlijke bedden, en iedere morgen een lekker heet Italiaans bad. De lucht, het uitzicht en de gezelligheid maakten het af. Het diner woensdag was zeer smaakvol. Een feestje. Robby, enorm leuk en inspirerend om jou/ jullie levensverhaal te mogen horen. Super. Wij hopen dat jullie ons nog een keer willen/ kunnen ontvangen. Het was niet super warm qua temperatuur, des te meer qua sfeer. Hopelijk tot in 2017!

Lieve groet, Louka, Pam, Biente en Ernst

Lieve Marleentje, Robby en Dorian,
Wat hebben we er weer naar uitgekeken! Jullie gezelligheid, de prachtige tent, de rust en het heerlijke eten! Dorian, het was reuze gezellig met je en zo vertrouwd… Wat zijn we verwend door jullie deze week. We zijn er verlegen van! Niets was jullie te veel. De spreuk van deze keer: ´Niets dan goed!´

Dikke knuffel en tot snel ziens, Jeannette, Willem en Anne

Beste Robby en Marleen,
We waren er maar 3 nachten, maar hebben ervan genoten. Niet alleen van de prachtige tent, maar ook van de kookkunsten en de mooie omgeving! Hopelijk komen we hier weer.

Groet, Familie Nijdam

Lieve Robby en Marleen,
Wat hebben we weer genoten van jullie gastvrijheid, mooie tenten en het rustige Franse land. Het was weer een geweldige week!

Lieve groetjes, Leona, Wilco, Bas en Sven

Lieve Robby en Marleen,
Wat hebben jullie een heerlijk onderkomen gecreëerd, voor gezinnen, stellen en vooral rustzoekers. Wij zijn in love met Kimaro Farmhouse. Ondanks mijn twijfels over kamperen in mei, is ´t mij helemaal bevallen, Glamping stijl dan wel, hè? Aan alles is gedacht en jullie tips hebben wij opgevolgd; Vézelay, Guedelon en als topper voor de kids Pouilly sur Loire met een fantastisch bijna privé strandje. Tot in de detail hebben jullie een heerlijk vakantieparadijs gemaakt. Ga zo door en hopelijk tot een volgende keer.

Sander, Gaynell, Divanio, Maleah en Isabelle

Hoi Marleen, Robby,
Jullie hebben hier echt een plekje Afrika in het land van wijn en kaas gemaakt. Een zalige combinatie. Geniet zelf nog met volle teugen van alles wat de natuur hier te bieden heeft. Ik kom terug.

Lieve knuffel, Danielle

Lieve Robby en Marleen,
Net zoals vorig jaar was het weer een fantastisch ´thuiskomen` en zijn we helemaal tot rust gekomen! Het was opnieuw genieten van de rust, vogels, omgeving, restaurantje en het super gezellige weerzien!

Dikke knuffel Mascha en Jan Jaap

Lieve Robby en Marleen,
Wat super fijn om weer een week op Kimaro te zijn! Het was natuurlijk veel te kort, maar wat hebben we genoten! Heerlijk eten, lekker slapen, eitjes rapen, vuurtje stoken en lekker tot ons zelf komen. We kunnen weer even teren op deze vakantie. We wensen jullie een super mooi seizoen en wie weet tot de volgende keer!

Nick, Janneke, Féline en Pepijn

Hoi Robby en Marleen,
Wauw, dat was echt een droom die werkelijkheid werd. Wat een gave tenten hebben jullie, in een supermooi land, en rustige omgeving. 3 dagen gaan veel te snel voorbij als je het naar je zin hebt. We hebben er echt van genoten! Het bad, bed, alles was fantastisch! Bedankt voor jullie gastvrije ontvangst en de verdere goede zorgen. We hopen zeker tot een volgende keer!

Lieve groet, Quinten en Marieke

Hallo Marleen en Robby,
Na ons klein sleurhutje is dit wel luxe!!! Dit is natuurlijk een fantastisch voorproefje op Zuid-Afrika. Het bed is net zo groot als jullie gastvrijheid. Wat een plek! Wordt nog mooier als er volgend jaar struisvogels rondlopen. Alle succes van de wereld.

Alie en Jan

Merci Marleen en Robby,
voor een heerlijk weekend bij jullie in de Bourgogne. Geen zon maar toch enorm veel warmte bij jullie op Kimaro Farmhouse. Indrukwekkend te zien wat jullie gecreëerd hebben. De tenten zijn in alle opzichten perfect en jullie verzorgen alles tot in de puntjes. Aankomstdiner en ontbijt ook een feestje - we komen zeker terug!

Pierre, Hannah, Thomas en Nicky

Lieve Robby en Marleen,
Prachtig is het hier en heerlijk is onze luxe tent!! We zijn hier echt met volle teugen aan het genieten. Onze kleine Loïs slaapt zo goed hier, dat wij ook lekker kunnen uitslapen. Ik weet zeker dat wij weer eens terug gaan komen om hier van de totale rust te genieten. Voor nu à bientôt!

Veel liefs van Thomas, Loïs en Ayca

Lieve Marleen en Robby,
Wat een heerlijk rustpunt waren jullie voor ons! 3 dagen compleet tot rust komen, en ongedwongen gezelligheid. Super mooie plek die steeds mooier wordt, zelfs in de 3 dagen dat wij er waren! Goeie zomer en wellicht tot ziens!

Christoph en Merle

Lieve allebei,
Tot volgend jaar! Cognac, Robby en Marleen…en konijntjes…meer hadden we niet nodig om een zalige week te hebben.

Bart en Britt

Robby en Marleen, Wij waren hier maar heel kort, eerder een tussenstop in onze reis, maar wij genoten met volle teugen van deze fantastische plek!!! We kregen een zeer hartelijk onthaal en voelden ons direct heel welkom! Ook waren wij aangenaam verrast door de ruime luxe tent die echt alles te bieden had wat wij maar wensten. Het ontbijt op zondagmorgen was heerlijk!!! Kortom, dit alles deed ons beslissen dat we zeker nog eens terug komen naar hier voor een langere periode!!! Jullie doen dit fantastisch. Tot binnenkort!

Xavier en Chantal, Cyrille, Camille en Myrthe

We hebben het met zijn viertjes heerlijk gehad! Bij regen en onweer heerlijk in bad, filmpjes kijken in bed of boekjes lezen bij de kachel. In het zonnetje genoten van de rust, kipjes voeren, en de mooie omgeving. De boys hebben lekker gevoetbald (en goed kunnen oefenen met het maken van modder slidings). Marleen en Robby, bedankt voor het heerlijk en gezellig restaurantje en jullie super mooie plek.

Matthijs, Marieke, Lev en Sid

Marleen en Robby, Super bedankt voor de goede zorgen en jullie mega gastvrijheid. We hebben genoten van het eten, gezelligheid en natuurlijk het kamperen in de super-de-luxe tent.

Lieve groeten van Joost, Irina en Florijn.

Beste Marleen, Bedankt voor de gastvrijheid. We hebben genoten van deze bijzondere plek, de schitterende tent, mooie omgeving, tips van jou en last but not least…wakker worden van vogeltjes die fluiten en koeien die loeien…. We komen graag nog een keertje terug! ….Als je een kip mist, dan heeft Kate er een meegenomen…..

Liefs van Pim, Dominique en Kate

Marleen, Dankjewel voor de gastvrijheid. We hebben genoten van jullie paradijs. Zowel de tent als de boerderij, ze waren alle twee fantastisch. De aandacht en de liefde die in alles zit is heel opvallend. En de rust die je bij Kimaro vindt, is meer dan opvallend. Had graag nog langer willen blijven, maar helaas, de vakantie zit erop. Dankjewel voor je hulp toen de auto kuren kreeg, dat was top. Wie weet tot een volgende keer. Kom graag nog eens terug.

Monique en Michiel

Dankjewel voor de leuke boerderij vakantie! De meisjes hebben heerlijk genoten van het meer! Volgende keer komen we voor de tent!

Goya, Lies en Ella

Hoi Marleen en Robby, Jongens, wat hebben wij een leuke, toffe, coole week gehad. Slapen in jullie mooie tent, rondzwerven over het terrein en zwemmen en vissen in het meer. Super tof! En wat hebben we genoten van het heerlijke eten, het lekkere ontbijt en de gezelligheid.

Roger, Ingrid, Jesse, Resa en Viggoe

Lieve Marleen en Robby, Voor ons de eerste keer in de Bourgogne met zijn 3tjes. Ook meteen de laatste keer. Maar niet omdat we het niet naar onze zin hebben gehad, maar vanwege de gezinsuitbreiding. We hebben genoten hier van de mooie omgeving: fietsen langs de Loire, bezoekje aan Nevers, en wandelen door de omgeving. Van jullie geweldige gastvrijheid en de heerlijke table d’hôte - wat een luxe om er zo aan te schuiven! En uiteraard van de prachtige gîte, vanwege het wisselvallige weer regelmatig de haard aangemaakt, biertje erbij en ontspannen! We komen zeker terug, we gaan dan voor de tent (hebben er immers al even aan gesnuffeld), en komen graag kijken naar de uitvoering van jullie droomplannen!

Heel veel dank, tot ziens!
Liefs Christiaan, Anne en Nina

Lieve Marleen en Robby, Wat hebben wij een geluk gehad dat wij jullie adres vonden op internet! Echt precies wat we zochten. En wat een geluk dat we nog zes nachtjes konden verblijven in een van jullie safaritenten. Eigenlijk veel te kort! We hebben genoten van jullie mooie boerderij. Rust, ruimte en de vele dieren. Vooral de kippen en de koeien vond onze dochter Tiena erg leuk! Ook hebben we erg gelachen toen Tiena een speelgoed auto in de tent vond. Het bleek ‘Peter de snelle kever’ te zijn. Wat een toeval! Marleen, bedankt voor je gastvrijheid en het heerlijke diner. Graag komen we nog een keer terug naar Kimaro Farmhouse en het mooie Bourgondië!

Veel liefs! Peter, Eline en Tiena

Lieve Marleen en Robby, Voor ons was Kimaro Farmhouse een tussenstop op weg naar Zuid-Frankrijk. We zijn er dus maar drie nachtjes geweest. Helaas moeten we net nu we onze draad gevonden hebben met ons kleine mannetje (net één jaar) weer door. We hebben het echt super leuk gehad. Twee dagen genoten van het heerlijke weer bij l’Etang du Merle en dat was geweldig! Bijna ons eigen privé meer! De tent vonden we zo gaaf! Het bad in de tent, het uitzicht vanuit het fijne bed, de veranda, de schommelbank … Bedankt voor alles en wie weet tot ziens!

Liefs van Jessie, Juriaan en Sam

Haai Marleen en Robby, We hebben genoten van onze tijd bij jullie in de safaritent! We hebben twee heerlijke dagen gehad in Apremont en Guédelon. En ook de tripjes dichter bij huis. En natuurlijk in en rondom de tent … het hemelbed, het bad, de schommelbank en het uitzicht over de velden vanaf de veranda! Heerlijk relaxed, prachtig om te zien en een goede sfeer! Janieke vond vooral haar speelkamertje in de tent geweldig en wilde elke dag even naar de koeien en de kippen en de vissen. De kippen moeten wel goed doorvoed zijn van al het brood! Vanavond nog een table d’hôte en dan zit het er alweer op voor ons! Morgen weer naar huis. Dank je wel voor jullie gastvrijheid!

Ronnie, Marinka en Janieke

Lieve Marleen en Robby, Marleen, we hebben het gehad over ‘de bubbel’ … we willen niet weg uit deze bubbel … Het begon met een heel warm welkom met voortreffelijk eten. Cas wil hier blijven voor de kippen en de schildpadden. Lieuwe wil alleen maar bruine boterhammen en opa en oma. Ja … dan moeten we toch naar huis … Wat een rust en ontspanning, maar vooral TIJD, tijd voor spelletjes, tijd voor de kinderen, tijd voor een waterglijbaan, tijd om te lezen, tijd om te kletsen, tijd om te zwemmen in jullie meertje, tijd om te genieten van wijn en marshmallows bij het kampvuur, tijd voor … elkaar! In een fantastisch veel te luxe tent, met een prachtig uitzicht, het bad vergeten we niet meer … Ik hoop dat we hier nog eens weer komen, zeg nooit, nooit. Ook zeggen we nooit echt ‘dag’ want we komen elkaar vast weer eens tegen … We hopen hier want in deze ‘gekke’ wereld, is er een ‘bubbel’ nodig … Heel veel dank voor deze bijzondere week! Veel liefs!

Rick, Sanne, Cas en Lieuwe

Lieve Marleen en Robby, Het was FANTASTISCH, wat een heerlijk plekje! Dit was voor ons ook de eerste keer Bourgondië, wat een heerlijk klimaat. Wij wensen jullie heel veel succes! Tot ziens, liefs!

Sierick en Marijke

Lieve Robby en Marleen, Zowel Floor en Levi als Karen en ik hebben flink genoten!! Floor heeft een paar keer gezegd … ‘Ik vind dat de leukste vakantie ooit!’ Ook wij/de rest van de familie hebben genoten van jullie mooie Kimaro Farmhouse! Daarnaast is jullie persoonlijke benadering, ontspanning en joie de vivre … een echte verademing … Kortom … tot volgend jaar! Robby had het al over een jacuzzi en andere verbouwingen, dus we hebben er nu al zin in!

Groetjes! Martijn, Karen, Floor en Levi

Beste Marleen en Robby, We hebben echt genoten van het verblijf in één van jullie safaritenten! Het hemelbed was echt ‘hemels’ de inrichting smaakvol en de omgeving rustgevend! Kamperen zoals we nooit eerder hebben gedaan! Jullie hebben hier een prachtig plekje, iets om trots op te zijn! Bedankt voor de gastvrijheid!

Toon en Marie

Lieve Marleen en Robby, Wat een warm welkom! Zelfs de haard was al aan en het diner was heerlijk! Roan vond het hout halen met de kruiwagen geweldig. De tuin is super, met ‘spannend geheime paadjes’. Op zaterdag heeft Roan zelfs nog een ganzenei gevonden. Het omelet was heerlijk! Bedankt voor jullie gastvrijheid en wellicht tot volgend jaar! We hebben genoten!

Liefs. Tom, Sanne, Roan en Levi

Lieve Marleen en Robby,
Wat een fantastische plek hebben jullie gecreëerd hier voor jezelf en jullie gasten. Het was een feest om hier te zijn, de ontspanning, rust en stilte konden maar niet op. We hebben ouderwets bij de openhaard een boek gelezen met een goed glas wijn en wat Franse kaasjes, heerlijk!!! We hebben het geluk om ons 1 jarig huwelijk hier te vieren. Het feest ontbijt was super en de start van een hele fijne dag. De eerste dagen dat we hier waren, dachten we al snel aan veel vrienden van ons die ook wel zo´n weekje er tussenuit kunnen gebruiken en we zullen daarom ook zeker nog met veel plezier en passie vertellen over onze heerlijke tijd hier. Veel geluk en we komen graag nog eens terug.

Liefs, Chris en Karlijn

Beste Marleen en Robby,
Wat een ontzettend mooie plek hebben jullie hier. Het meertje, de groene weides, de dichte bossen – en daar tussen de mooie, oude boerderij en de enorme, fantastische luxe tenten. We hebben erg genoten van deze week in de tent. Heerlijk geslapen in het hemelbed, gebadderd met uitzicht op de weide, gebarbecued in de avondzon en wijntjes met kaas op de veranda.
Bedankt voor jullie fijne ontvangst, de goede tips (fietsen langs de Loire en tussen de wijnvelden door naar Sancerre, wandelen in de omgeving, Vézelay etc) én natuurlijk ook de mooie verhalen over Afrika en hoe jullie hier terecht zijn gekomen – inspirerend ook.
Weer helemaal opgeladen rijden we morgen weer naar Nederland. Hopelijk houden we de Bourgondische rust nog even vast. Zodra we weten waar in Afrika we terecht komen in 2016, laten we dat zeker weten! En wie weet zien jullie ons nog eens terug hier bij Kimaro Farmhouse. We zullen dit topadresje zeker aanraden!

Veel groeten, Klaas en Eva

Lieve Marleen en Robby,
Wat een schitterend paradijs hebben jullie hier opgebouwd. We hebben ervan genoten!
Een mooie vakantieplek is fijn maar het wordt pas echt goed als je je ook welkom voelt, en jullie service en hartelijkheid heeft daar goed voor gezorgd. Bijna 2 weken ´als God in Frankrijk´ maar toch ook een beetje thuis! Inspirerend hoe jullie dit voor elkaar kregen.
Uit principe gaan we nooit twee keer naar dezelfde locatie op vakantie maar wellicht dat we voor jullie een uitzondering gaan maken.

Liefs Stijn, Wieneke en Ward

Beste Robby en Marleen,
Dank voor deze prachtige dagen! Wat een prachtige locatie, wat een heerlijke tent, wakker worden door een symfonie van zingende vogels, zelfs onze kleine man werd met een lach op zijn gezicht wakker, ondanks dat hij deze week 4! nieuwe tanden heeft gekregen.
Even weg van het gejaagde leven in de Randstad, even niet bereikbaar. Wij kijken uit naar volgend jaar, dan zijn we er weer! Veel plezier en succes met / op jullie prachtige stek.

A bientôt, Jöran, Helen en Boris

Robby, Marleen en Dorian,
Grootsheid zit in kleine gebaren. Aankomen op Kimaro Farmhouse is als duiken in een wereld van mogelijkheden, bewust en intens.
De veelvuldige, diepgaande, authentieke ervaringen hier waren vruchtbaar op vele manieren. De smakelijke mix van jullie oprechte medemenselijkheid, gouden momenten van rust, prikkelende omgevingen en openheid zijn waarlijk inspirerend. Jullie passie straalt af op de gasten, harten worden beroerd. We houden er alvast heel erg van en daarom alleszins tot in de nabije toekomst.

Veel liefs Koen, Sofie, Seth en Edil

Lieve schatten,
Wij zijn geen mensen van grote woorden, maar wat we hier beleven is uniek. Dit is ´ons´ plekje geworden. We zijn jullie er dankbaar voor. We zien jullie terug binnen 51 weken.

Liefs Britt

Zij wou een bad op pootjes, ik een tent ...
Het perfect huwelijk vonden we hier ;-)

Xx BartMarleen en Robby,
Wakker worden in een tent door het ´zingen´ van de koeien. Heerlijk!
Elke dag in de buitenlucht leven, eten en spelen. Geweldig!
Geen klok, geen telefoon, alléén maar elkaar. Super!
Kortom, we hebben genoten. 1 week is écht te kort!!!

Succes en tot snel, Linda, Jeroen, Joshua

Lieve Robby en Marleen,
Wat hebben wij genoten!
Vanaf de aankomst was alles heerlijk ontspannen, en we zijn helemaal tot rust gekomen de afgelopen twee weken. De kinderen vonden het zo leuk dat ze hier altijd willen blijven wonen. En denken nu dat mensen in Frankrijk allemaal in zulke mooie tenten wonen. Een super mooie plek hebben jullie, met name het kleinschalige karakter. Top geregeld! Bedankt!

Veel liefs, Hugo, Bregje, Lotte en Floor

Lieve Marleen en Robby,
We hebben genoten van 4 dagen ´serious glamping´! Wat een lef dat jullie dit zo hebben opgezet en met resultaat! Vol enthousiasme en verder plannen, het werkt aanstekelijk. Een lach en dienblad met 2 glazen witte wijn stonden symbool voor gastvrijheid en het Bourgondische leven van het verdere verblijf. Ook zeer gewaardeerd de humor in de inrichting zoals de zebra met wc rollen om zijn nek, het kinder-speel huisje in de tent en de 2 mannen met pluimen op hun hoofd als handdoekrek.

Grand merci, Stefan, Sophie en Tommy

Bedankt voor de heerlijke week die we achter de rug hebben! Het is hier prachtig en wat zijn jullie een fantastische gastheer- en vrouw. De kinderen hebben genoten van het spelen in het bos en vonden het erg leuk om verse eitjes bij de kippen te halen. De tent is heel smaakvol ingericht, echt een thuis. We zullen deze plek van harte aanbevelen bij vrienden die op zoek zijn naar een paradijsje in Frankrijk.

Bart-Jan, Evelien, Lente en Sasha

Lieve Marleen, Robby en Dorian,
Wat hebben wij weer genoten van de heerlijke afgelopen twee weken! Eigenlijk begon het voorgenieten al toen we de safaritent hadden geboekt. Voor Sebastian was het ook geen discussie: Wederom naar Marleen, Robby en de kippen!
Het genieten van het vakantiegevoel in jullie super de luxe safaritent, het niets moeten en vooral genieten... en dat hebben we zeker!
Het bezoeken aan prachtige tuinen en dorpjes via allerlei mooie weggetjes, wij hebben de diversiteit van Bourgondië weer beter leren kennen. Jullie gastvrijheid en oprechtheid siert jullie enorm. Het genieten van de heerlijke en gezellige etentjes en de zalige ´haute cuisine´ gerechten was top! Het mogen natafelen onder het genot van een heerlijke wijn, mooie en inspirerende gesprekken onder de sterrenhemel, Thanks a lot!
De uitstapjes met Dorian waren voor Sebastian en ons bijzonder leuk en gezellig. Geloof ons, wij houden van alle seizoenen en het zou zo meer kunnen dat deze ´drie-eenheid´ een volgend bezoekje in het najaar brengt. Tot aan een volgend bezoek wensen wij jullie veel goeds, mooie momenten en liefs!

Bianca, Sebastian en Thom

Op safari in Bourgondië... en hoe!
Deze laatste paar dagen (bijna dan) van onze vakantie waren een cadeautje. Wat een heerlijke plek en wat een geweldige tenten. We willen de locatie zeker aanraden aan vrienden en familie en we hopen graag nog een keer terug te komen! Merci beaucoup en veel succes met het uitbreiden….het wordt vast net zo mooi als de rest!

Liefs, Sanne en Olivier

Lieve Marleen, Robby en Dorian,
Ontzettend zijn we onder de indruk van jullie prachtige paradijs. Het is wonen in een droom. Zojuist roept een specht. De zon gaat prachtig onder. Het huis is knus en aller frans met zijn kenmerkende geur van brandhout en mooie traditionele schouwen. Het land oer-frans, de gehuchtjes knus met oude wasplaatsen. En dan hebben we het nog niet gehad over jullie gastvrijheid en goede ontvangst. De kachel goed opgestookt bij aankomst, een allerlekkers diner en ontbijt en gezellig samen buurten. Een dag en twee nachten is te kort. We hebben al besloten om langer terug te komen!

Liefs, Anca en Jos

Lieve Robby en Marleen,
Wat een eer om bij jullie vakantie te vieren. De safaritent is helemaal geweldig en super leuk. Eitjes rapen bij de kippen hebben wij niet gedaan maar dat deed papa voor ons. Het diner waarmee wij maandag verrast werden was ontzettend lekker. Het was ook bere- gezellig. We hebben veel gelachen en gezellig bij gekletst. De omgeving is erg mooi. Heerlijk die rust! Lieve Robby en Marleen, bedankt voor alles!!!!

Veel liefs Lisa, Femke, Pascal en Leanne

Lieve Marleen en Robby,
Wat een mazzel om met al het surfen op het web jullie website tegen te komen! Wat een heerlijke plek hebben jullie hier samen opgebouwd in het lieflijke landschap van de Bourgogne! Wat een stilte, wat een rust, wat een groen paradijs...
En jullie enthousiasme, positieve energie en dynamiek straalt er vanaf! Dat geeft het geheel nog meer charme.En dan nog het Afrikaanse tintje dat voor ons heel vertrouwd voelt en allerlei warme herinneringen aanroert/oproept. We hebben allerlei verschillende dingen gedaan – gewandeld (leuk, dat uitzicht punt!), gefietst aan het Canal du Nivernais, wijn geproefd in Pouilly-sur-Loire (hele leuke tentoonstelling met films) en Vézelay bezocht.
Al met al de perfecte plek om het 40-jarig ambachtsjubileum van Kees te vieren onder het genot van een heerlijke maaltijd van Marleen. Wat een feest!
We zijn erg blij dat we jullie prachtig plekje hebben ontdekt/ hebben mogen ervaren en komen heel graag terug.

Asante Sana! Kees, Clara, Daan en Amber

Lieve Marleen en Robby,
Wat een heerlijk weekje hebben we hier gehad! We waren toe (na een verhuizing en hard werken) aan een weekje rust. Wat een perfect plekje om even helemaal bij te tanken! Superleuk huisje, mooie omgeving en wat een gastvrijheid.
Echt: wat een warm bad om zo ontvangen en verzorgd te worden! Goede tips voor uitstapjes (Vézelay, wandelingetjes, wijnhuis in Sancerre en heerlijke maaltijden en ontbijt. Echt een top vakantie. Niet in de laatste plaats voor Meike, die hier in haar ontdekkingsfase heerlijk heeft kunnen ontdekken: de kipjes voeren, eitjes rapen, kastanjes zoeken, trap leren lopen en alles wat jullie voorschotelden met heel veel smaak gegeten. 1000x dank voor deze onvergetelijke herfstweek Bourgondië. Wij gaan dit plekje zeker onthouden, en misschien ook wel doorvertellen …al houden we ´t liever voor onszelf ;-)

Veel succes met jullie verdere plannen hier.
Liefs Jelle, Nienke en Meike

Lieve Robby en Marleen,
Wat hebben wij genoten van onze vakantie!
Op een mooie, bijzondere plek, met jullie warme, hartelijke gastvrijheid en natuurlijk niet te vergeten: de heerlijke maaltijden.
Ook voor Pepijn was het genieten:
Kipjes brood geven;
Toren bouwen van de stenen rondom de tent;
Door het ´Sprookjesbos` lopen, op zoek naar kabouters;
Sterren kijken;
En natuurlijk voetballen met de andere kindjes.

Merci beaucoup voor een ´formidable´ vakantie!
Harm Jan, Hanny en Pepijn

Beste Marleen en Robby,
Het was een voorrecht om onze eerste vakantie met zijn drietjes in deze fantastische boerderij door te brengen! Wat een schitterende omgeving, wat een prachtig huis en wat een rust! Ontzettend bedankt voor jullie hartelijke ontvangst en gastvrijheid. We zijn helemaal tot rust gekomen en hopen zeker nog eens terug te komen. Misschien dan wel in een van jullie safaritenten. Het ga jullie goed!

Liefs Paul, Heleen en Nora

Is die hele tent voor ons?
Je kan hier heel leuk spelen en voetballen
Zalig kampvuur
En die bedden ... mmmmmm
Ik kom lekker tot rust
Wij kunnen ons niet voorstellen dat dit de laatste keer was!!!

Suzan en Ab, Ties en Dinne

Lieve Robby en Marleen,
We zagen jullie tenten op het internet en dachten: Daar willen we heen! Alle verwachtingen werden waargemaakt. Jullie gastvrijheid, de waanzinnige gezellige tent, de mooie, rustige omgeving, het was geweldig!!!!! We hopen zeker nog eens terug te komen een borrel te drinken en mooie herinneringen over Afrika te delen rondom het kampvuur.

Heel veel lieve groeten, Wilco, Leona, Bas en Sven

Aankomen in de regen, geen boodschappen kunnen doen omdat het een feestdag is….om dan verrast te worden met een heerlijke wijn en pannenkoeken met eitjes van eigen kippen, en dan weet je dat goed komt. En het kwam goed!! Het weer werd beter en beter en het verblijf hier is echt een cadeautje, het voelde voor ons echt als een zomervakantie.
Dank voor een paar heerlijke dagen!!!

Veel liefs van ons, Jan-Maarten, Nathalie, Sam, Rens en Tijn

Een bad in een tent!!! Het is niet te geloven!
Mijn cijfer is een 10. Dit was de beste vakantie ooit met een grote tent, kippen en de bedstee! Echt top! Ik hoop dat we terug komen!

Puck Steenbergen (10 jaar)

Lieve Robby, Marleen en Dorian,
We vinden dit een te gekke locatie. Een hele leuke opzet en een geweldige ontvangst. Ik zou de locatie liever geheim houden, maar ik denk niet dat dat gaat lukken want het is veel te leuk om erover te vertellen.
Ook het kampvuur vonden we erg gezellig! Vooral het kleinschalige vinden we erg leuk! Heel veel succes en plezier met jullie plannen en het runnen van jullie Farmhouse. En wie weet tot ziens!

Liefs Remon en Hedy

Beste Marleen en Robby,
Wat een heerlijk plekje hebben jullie hier gemaakt. We hebben genoten van de wandelingen en fietstochtjes in de omgeving en natuurlijk de heerlijke verse eitjes die we iedere ochtend samen met onze kleine man konden verzamelen. We hebben genoten! Dank voor jullie gastvrijheid en tot ziens, dan met zijn vieren.

Groet Vincent, Kris en Otto.

Beste Marleen en Robby,
We kregen van onze kinderen een verrassingsweekendje ter gelegenheid van onze 30ste huwelijksverjaardag. En een verrassing werd het!
Afrika op zo´n 6 uur rijden van thuis.
Een super onthaal door 2 lieve mensen.
Ongelooflijk lekkere champagne.
Een lekker avondmaal met liefde gemaakt.
Een super ontbijt met verse streekproducten (o.a. parelhoen eitjes) om U tegen te zeggen.
Goeie raad en tips over wat je in de omgeving kon doen.
Genieten van de natuur, de stilte, de ruimte.
Gewekt worden door vogeltjes en koeien na een nachtje in een comfortabel en warm bed.
Samengevat: Pico bello - Super – Top – Dik in orde

Vele groeten Caroline en Rudy

Lieve Marleen en Robby,
In één woord; Wauw! Wat hebben jullie een prachtplek gecreëerd!
Op internet gezocht en toen al op slag verliefd op deze plek, en niet teleurgesteld. We hebben genoten! We zeggen dan ook tot ziens, want hier moet je gewoon weer heen!

Rik en Monique

Lieve Marleen en Robby, Het is de laatste ochtend van onze vakantie en we zitten op de veranda van de ´Froukje en Sebastiaan´ tent ☺ de vakantie even te herkauwen. Het voelde weer echt als thuiskomen op Kimaro. Wat een mooie plek en bovenal wat een mooie mensen zijn jullie. Wat fijn om jullie beter te leren kennen. Ondanks het harde werken hopen we dat jullie ook zelf, elke dag weer, blijven genieten van deze bijzondere plek. De vraag is ook niet óf we terugkomen, máár wanneer... en weet dat de Gin-Tonic ook bij ons voor jullie klaarstaat. Wees Welkom!

Lieve groet, Froukje en Sebastiaan.

Liefste Marleen en Robby,
Wat hebben jullie hard gewerkt om zoiets moois op te bouwen. We zijn nu twee keer bij jullie geweest. Hopelijk voor een derde keer (of nog meer) En dan die verzorging ´s morgens, een lekker ontbijt met alles erop en eraan. ´s Middags leuke uitstapjes en gezellig samen zijn.
Harrie komt helemaal tot rust in jullie luxe tenten en het warme bad, en in een goed verzorgd bed. En dan ´s avonds dat lekkere warme eten door Marleen bereid, dit is echt vakantie!
Wat doen jullie je best om het de gasten naar hun zin te maken, geweldig. Veel succes met jullie paradijs.

Tot ziens! Ria en Harrie

Lieve Marleen en Robby,
Het was fijn om deel te zijn van jullie mooie stukje Frans boerenland. Pascal was gevallen voor het bad op pootjes op de foto. We hebben genoten van de rust en ruimte hier en van uitstapjes in de omgeving. Het was een heerlijk begin van onze vakantie, die we gaan voortzetten op de fiets langs het Canal du Nivernais en in ons eigen kleine tentje. Dat zal weer wennen zijn.... We wensen jullie heel veel geluk op jullie mooie plek!

Hartelijke groeten, Sietse en Pascal

Lieve Marleen en Robby,
Wat een lieve en warme ontvangst. Dat wij na ruim een week met vrienden door Lotte en Hans waren uitgenodigd om nog een paar dagen bij jullie door te brengen. Het was werkelijk heel bijzonder, de safaritent met kachel en bad, een groot ruim terrein rondom de tent, de kippen, haan en parelhoenders die je ´s ochtends wekten.
Maar bovenal jullie gastvrijheid en zorgzaamheid hebben ons veel plezier gedaan.

Bedankt en veel succes, Marij en Trui

Lieve Marleen en Robby,
Wat hebben wij genoten! Het was heerlijk en nog mooier dan we verwacht hadden. Helemaal tot rust gekomen en alleen maar genoten van elkaar, de zon en van onze kleine Julie. Dank voor deze bijzondere plek en tot ziens!

Liefs Marc, Janneke en Julie

Lieve Marleen en Robby,
Wat hebben we een heerlijke 2 weken gehad! De rust, de ruimte, de o zo mooie tent, het bad, het wakker worden met de vogels, koeien en kippen, maar als belangrijkste jullie gastvrijheid en zorg over ons. Het is bijzonder om te zien hoe jullie met hart en ziel hier een paradijs aan het maken/ onderhouden zijn.
Heel veel succes met al jullie plannen. We komen graag een keer terug om de vorderingen te bekijken.

Liefs, Lotte, Hans en Fiene

Deze week kwamen we van onze fietstochten heerlijk ´thuis´ in onze tent. Bourgogne is prachtig: mooie bossen, prachtige heuvels, rivieren, kanalen. We zagen bevers, roofvogels een vosje en een ree. We hoorden vooral heerlijke stilte, omlijst door gezoem, getsjirp, en vogelgezang. We roken het hooi en alle prachtige wilde bloemen die overal bloeien. Overdag stralende zon, ´s avonds lekker koel om te kunnen slapen onder de klamboe. Een super fijne week, waarin we even helemaal ´los´ waren van ons gewone doen. We komen heel graag nog eens terug! Als was het ´alleen` maar om nog eens te genieten van het bad in de tent, met uitzicht over de heuvels en op de achtergrond het geluid van de brullende stier. Hij brult als een Afrikaanse leeuw.

Trees en Atse

Lieve Marleen en Robby,
Wat hebben jullie hier een mooi en bijzonder plekje gecreëerd! We hebben er ontzettend van genoten. We hebben hier echt het kampeergevoel te pakken gekregen (lees vrijheid) maar op de meest luxe manier die je je kan voorstellen. Wat een ruimte en mooie omgeving! En wat een gezellig etentje op woensdag, leuk zo met zijn allen aan tafel!
De 40° was iets ´meer` goed weer dan we hadden gehoopt, maar dankzij de boom op ons veld en de goede tips hebben we de hitte vrij goed kunnen doorstaan.
Op naar ons volgende bijzondere plekje en wie weet tot in de toekomst!

Liefs, Vera, Sören en de kids

Lieve Marleen en Robby,
Wat een fantastische plek om te vertoeven! Ongerepte natuur, pittoreske plaatsjes à volonté ... en wat een fijne, lieve mensen om mee samen te zijn!
(volgend jaar moeten we zeker terugkomen, want we hebben de ijsvogel nog niet gezien!)

Liefs van Simon en Anna

Mooie momenten, die je moet koesteren
en van top tot teen bekijken
om ze vervolgens te bewaren
bij je meest waardevolle bezit... je herinneringen

Lieve Marleen en Robby,
Wat hebben wij genoten ...
De rust, de warmte, jullie mooie paradijsje en vooral ook de gezelligheid.
Succes en veel geluk met al jullie plannen en dromen!

Veel liefs Léon, Ursula en Lieke xxxx

Stil is het hier niet ...
Koeien, kippen, een haan,
Vogels, vliegen en muisjes.
De natuur slaapt nooit ... wij daarom des te meer.
Gespot: Herten, vos, wielewaal, distelvinken, zoetwatermossel, spitsmuisje en natuurlijk: Koeien!

Lieve fijne mensen,
Ontzettend bedankt voor het warme bad, zowel letterlijk als figuurlijk. Vergeet het fijne meertje net buiten Varzy niet. Dan genieten wij nog even een avondje van de oranje appelboom in de ondergaande zon. Mét een koel glas van jullie huiswijn. Keep on the good work!

Michel, Mascha en Elvie

Lieve Marleen en Robby,
Bedankt dat jullie deze unieke plek met ons wilden delen. We hebben oprecht een top vakantie gehad! We komen graag een keertje terug.

Veel liefs, Tim, Celine, Isabel en Annelot

Het was hier een hele leuke vakantie! De dieren die hier zijn, zijn ook heel lief! En Marleen kan heeeerlijk koken. Ik zou hier wel nog eens heen willen!

Liefs, Klaartje (10 jaar)

Robby en Marleen,
Een warme ontvangst, een heerlijke tuin, prachtige wandelingen, geweldig weer, mooie omgeving en leuke uitstapjes. Gewoon ongewoon, een heerlijke week!!!!!!

Bedankt! Jacoline

Marleen, Robby en Dorian,
Wat een fijne, mooie en rustige plek.
Het bad in de tent (waar Gijs al weken naar uitkeek) was genieten. Marleen, wat kan jij heerlijk koken. Robby, wat kan jij leuk vertellen. Een mooi stel met een mooie plek op deze wereld. En niet te vergeten, Dorian, wat ben je een heerlijke vent en wat ben je gezellig met alle jonge gasten. We hebben genoten van het zwemmen in het meer, eten op terrasjes, wandelen door de tuin en de prachtige dierengeluiden. Oh, en wat hebben de kindjes goed geslapen…..en wij dus ook!
Dank voor jullie bijdrage aan een geweldige week voor ons vieren.

X Arnold, Chedli, Gijs en Lotte

Beste Robby en Marleen, lieve buurtjes,
Wat een fijne plek is dit!! We hebben genoten van jullie prachtige tuin, de rust, de natuur. Amélie en Xavier die lekker buiten konden spelen. Amélie was dol op de dieren, elk dag bij de ´pikjes` (kipjes) kijken, eitjes zoeken, roepen dat ze toch echt haar brood op moesten eten; ´ETEN!!`
Maar vooral was ze groot fan van Marleen…..jij kon geen voet buiten de deur zetten of ze stond voor je neus! We hebben ook genoten van jullie gastvrijheid, en het heerlijke eten van Marleen. Super lief: het verjaardagstaartje voor Amélie met de ´2´ kaars erin.
Eigenlijk was heel de vakantie een groot feest! Al met al een top vakantie, die langer had mogen duren! We komen zeker nog eens terug naar deze mooie plek.

Liefs, Niels, Annelieke, Amélie en Xavier

Lieve Robby, Marleen en Dorian,
Robby zorgde eerder al voor prachtige herinneringen van de belangrijkste momenten in ons leven; ons huwelijk, de geboorte van Victor en Louïc.
Nu zorgden jullie drietjes voor een week vol mooie momenten voor ons allemaal!! Voor ons was het vooral de zalige rust, stilte, lekker niks doen en geen haast en stress.
Voor de jongens was het meer een ontdekkingsreis; de eerste visjes vangen, het eerste kampvuur met marshmallows, ravotten in het groen, Boris en zijn kipjes vetmesten ;-) en dino´s zoeken….. Kortom, dé week van hun leven!
Bedankt voor de zalige week en om ons in de watten te leggen! Volgende keer zie je ons terug om de safaritenten te ontdekken! Nog veel succes, zeker tot ziens!

Caroline, Guy, Victor en Louïc

Lief vriendinnetje, Robby en Dorian,
Na 3 jaar voornemens zijn we nu dan eindelijk afgereisd naar jullie paradijsje. Natuurlijk al veel gehoord, maar dit overtreft alles. Wat hebben jullie het samen goed voor elkaar. Alles ziet er even mooi en sfeervol uit. Prachtig om te zien dat jullie jullie droom hebben nageleefd en nog vol zitten met mooie plannen. Wij hebben met ons gezin tot de laatste minuut alleen maar genoten. Lekker afschakelen van onze dagelijkse bezigheden in ons Stramproy. Alleen al het slapen in de bedstee was voor de kids feest. Laat staan het ´fikkie` stoken, BBQ-en op een echt kampvuur, het spelen met andere kinderen, het vangen van wel 15 vissen, het dagelijkse bezoek aan Rupert de schildpad en het rapen van de eieren. Verder veel ondernomen in de prachtige omgeving, veel nieuwe indrukken voor de kids, zoals gezwommen in de rivier, klimmen in het klim bos en gevaren met een kano. Kortom, ons geen minuut hoeven te vervelen.

Unne dikke merci! Johan, Anne-Marie, Sam, Eef en Pim

Liefste Robby, Marleen en Dorian,
Wat ben ik blij dat we eindelijk naar hier zijn gekomen.
Ik hoop dat we volgend jaar terug komen wat het was zo leuk. Ik hoop dat jullie ook graag zouden willen dat we terug komen. En de tent was heel leuk, want daar kon ik in dat bed liggen en in zo een bed wou ik al lang liggen, dat bed in de hoogte. Deze vakantie was echt toppie.
Ik ben zo blij als een bij, Ik ben zo trots als een rots, Ik ben zo fier als een pier want ik was hier!

Dikke kus en een knuf Lisa (11 jaar)

Lieve Marleen, Robby en Dorian,
Dank U voor de hartelijke ontvangst!! We hebben er ontzettend genoten van onze week ´Back to the roots `. Leerden leuke mensen kennen ook. Hopen één van de volgende jaren zeker nog eens terug te komen. We hadden op onze huwelijksverjaardag 02/08/2015 niets beters kunnen bedenken!

Liefs en dikke zoen, Anneke en Sven

Lieve Robby en Marleen,
Jullie hebben hier een geweldig mooie plek gecreëerd!
We zijn ook erg benieuwd wat jullie de komende jaren er nog bij zullen bedenken. Jullie tenten zijn perfect. En wij zijn al op verschillende kleinschalige plekken met dit soort tenten geweest, dus het is echt zo!
Het was een feestje om onze laatste week vakantie hier te vieren. Heerlijk kanoën, de Morvan bezocht en gezwommen in een prachtig meer. Vide-greniers bezocht. Gezelligheid met de mensen van deze week en met jullie. Vast eens tot ziens! Wij zeggen het voort!

Veel liefs Robin, Marie-Louise en de jongens

Lieve Robby en Marleen,
Wat hebben wij genoten van jullie prachtige plek. De kippen, de eitjes die de kids vol verwachting gingen ophalen, het bad in de tent (GEWELDIG!!!), het heerlijkste weer, jullie overheerlijke dinertjes (met heel veel zorg en liefde gemaakt) en niet te vergeten jullie enorme gevoel voor gastvrijheid! Deze week is omgevlogen! Het was geweldig!

Liefs, Fred, Olivia, Arjan,
Judith, Sanne, Eva, Thomas,
Siebe en Nieck

Lieve Marleen en Robby,
Heerlijk om hier afgelopen week te genieten van jullie gastvrijheid. Met onze kids, Juul en Scarlett zaten wij in één van de nieuwe drie safaritenten, achter op de voormalige boomgaard. De tent, het eten onder het dak van de oude schuur, het was allemaal meer dan goed voor elkaar. Onze kinderen kregen geen genoeg van de kippen en konijnen , waar wij geen genoeg konden krijgen van alle mooie verhalen. Op Kimaro Farmhouse vind je onder elke steen, achter elke boom of tak een verhaal of idee. Heel erg leuk om deze verhalen, ideeën afgelopen week mee te krijgen. Deze verhalen, gebeurtenissen, jullie leven en liefde zijn voelbaar in alle lagen van jullie farm.
Dank voor de heerlijke week!

Groetjes, Marije, Donald, Julius en Scarlett

Lieverds,
Zo gauw we de straat inreden hadden we allebei het gevoel dat we ´thuis ` kwamen. Dat gevoel werd extra versterkt toen we het pad op reden en jullie uit het huis met de groene luiken zagen komen. Het was heerlijk om jullie weer terug te zien, te zien hoe ongelooflijk mooi de 3 tenten wei is geworden en uiteraard het (bij)kletsen. Het is goed om te zien hoe groot en mooi jullie liefde voor elkaar is, maar ook voor deze fantastische plek en jullie gasten. Ook dit jaar is het jullie gelukt om ons helemaal tot rust te laten komen en dat is precies wat we nodig hadden!
Lieve Bourgondische Belg en Bourgondische Nederlandse, hoe fijn dat een huwelijk in het mooie Antwerpen zo´n mooi gevolg heeft op dit mooie plekje. Hoewel we geen smoesje nodig hebben, zullen we zeker terug komen om de foto te komen brengen die ik beloofd heb! Dikke knuf en geniet van elkaar!!

Mas en JJ

Marleen, Robby, wat hebben wij het heerlijk gehad! Restaurantje, Bernadette, de heerlijke avonden voor de tent en natuurlijk het bad. We hebben dik genoten van Kimaro! Jullie zijn een fantastische gastheer/ gastvrouw. Hopelijk tot ziens!

Rachel, Thomas en Mathilde

Heeey Robby, Marleen, ik vond het hier heel leuk! Een hele mooie plek en veel rustiger dan een normale camping. De diertjes waren ook super lief! Ik zou het leuk vinden om nog eens terug te komen.

X Esmee (14 jaar)

Zo hoort vakantie te zijn; ruimte, stilte, water, beestjes, zon. Als je het naar je zin hebt vliegt de tijd voorbij. We hebben genoten!!!

Corné en Brenda

We genoten van de stilte en van de plek. We zijn naar mooie plekjes geweest! Prachtig! Ik vond het super, super lekker eten! Voor gezelligheid geef ik een 10! Dat kampvuur vond ik super leuk. Ook creatieve dingen komen naar boven, gewoon omdat je hier bent op deze plek.

Xxxx Lena (12 jaar)

Het is officieel: Afrika heeft nu een kleine extra mini-staat: KIMARO! Wat een héérlijke oase van rust hier! We hebben genoten van elke seconde ... Dankjewel voor al dat moois!

Xxxx Eva

Robby en Marleen,
Wat hebben wij hier een heerlijke week. De rust en ruimte is heerlijk. Jullie hebben van deze plek een paradijs gemaakt. Wat enorm mooi om te zien hoe jullie je droom hier waarmaken. De vakantieboerderij was top. Helemaal met deze hitte! Wij hebben het hier enorm naar onze zin en we komen hier zeker weer eens terug! Dan ook erg benieuwd hoe alle plannen die jullie nog voor deze plek hebben zijn uitgekomen.

Tot ziens, Liefs van Luc, Arianne, Gitte en Deen

Lieve Robby en Marleen,
We willen jullie hartelijk bedanken voor deze heerlijke week vakantie. Jullie hebben van Kimaro echt een paradijs gemaakt: een mooie, oude boerderij, een schitterende tuin en prachtige tenten. Niet alleen Mandy en ik waren heel ontspannen, maar ook Eva heeft het geweldig naar haar zin gehad. Als we weer thuis zijn, gaan we flink reclame voor jullie maken, want we wensen jullie het allerbeste toe!

Groetjes, Mandy, Eva en Pim

Met recht een bijzonder plekje! Heerlijk tot rust gekomen tijdens onze eerste week vakantie. Tent is grandioos; van alle gemakken voorzien en met een heerlijk bed. Veel succes met jullie wellness plannen en tot ziens!

Hartelijke groet, Roland, Marielle, Sem en Mats

Alweer 2 weken vakantie voorbij! We hebben allemaal genoten! Luxe tent, verse eieren, natuur en ontzettend gastvrije eigenaren! Fijn om te zien dat er nog plekken zijn waar er met passie en liefde wordt gewerkt. Bedankt daarvoor en succes met alle komende seizoenen.

Ingmar en Nanniek

Lieve Robby en Marleen,
Wat hebben jullie ons verrast met jullie bijzonder plek in Frankrijk. Jullie uitermate goede gastvrijheid heeft ons ook erg op ons gemak gesteld. We hebben het erg naar ons zin gehad en zijn helemaal tot rust gekomen, door de rustige omgeving en de luxe van de safaritenten.
Bedankt dat jullie ons op onze verjaardagen extra in het zonnetje hebben gezet.

Liefs, Luc, Lisa, Arjan, André en Erika

Geen hysterische zwembaden, geen wandelende Bobo Beer op het park, geen honderden gillende kinderen, maar gewoon rust... Op een heel klein (Afrikaans) paradijsje ergens in Frankrijk ...
We vonden het super tof hier! Bedankt daarvoor! En ik denk zomaar; tot volgend jaar.

Lieve groet, Joost, Angela en Bink

Lieve Marleen en Robby,
We hebben een super-relaxte vakantieweek gehad. Dank voor de prachtig ingerichte tent en de warme ontvangst.

Murielle en Clemens

Bedankt voor de lekkere Table d´hôte, ik vond het heel lekker! Ook was het super gezellig, slagbal vooral! Echt heel erg bedankt.

Groetjes Jip (15)

Lieve Marleen, Robby en Dorian,
Wat hebben we weer genoten van deze bijzondere week. Bij aankomst voelde het direct als thuiskomen. Alsof we niet weggeweest waren! Wat hebben we ons op deze vakantieweek verheugd! Wat was het boomklimparcours en de kanotocht een feestje! Reuze gezellig! En hoe gezellig jullie restaurantje en kampvuur. Wat hebben we heerlijk gegeten en gedronken. Lieve schatten, het was weer een paradijsje.

Dikke kus, Jeannette, Willem en Anne

Hoi Robby en Marleen,
Superhard bedankt voor de super toffe week! Het was echt gezellig! Ik wil echt zo een tent in mijn tuin!! Het kampvuur was echt supertof! Ik heb echt van de week genoten! Misschien tot volgend jaar?

Xxx Mirthe (11)

Het was echt super, mega, fantastisch kei tof!
Het was hier echt super tof, dat kampvuur was kei gezellig! De tenten waren mega cool en die bedden lagen zalig! Dit was een vakantie om nooit te vergeten! Het eten was heel lekker en jullie waren ook heel leuk!

Eva (13)

Beste Kimaro-farmhouse uitbaters,
Het was hier GENIAAL. Ik ga aan al mijn FB vrienden vertellen over jullie. Het hol (bedstee) was super chill en het eten de laatste avond was délicieuse.

Nico (15)

Niets doen is ontzettend moeilijk. Je weet nooit wanneer je klaar bent ;-)
Het is ons uiteindelijk toch gelukt. Het was hier echt top. We hebben enorm genoten van de stilte, de beestjes, de prachtige omgeving en natuurlijk van jullie twee, Marleen en Robby. Jullie gastvrijheid was fantastisch. Veel succes met jullie Kimaro. We komen zeker nog eens terug!!!!

Xxxx, Groetjes van
Alexandra, Frank, Wendy en Storm

Lieve Marleen en Robby,
Ik ga jullie heel erg missen. Ik vond het heel gezellig en ik zal jullie nooit vergeten. Ik vond alles hier heel erg leuk. Ik kom een andere keer terug, dat beloof ik.

Groetjes van Kathelijne (9)

Lieve Marleen en Robby,
Dank voor deze heerlijke vakantie. De diners en het uitgebreide ontbijt op zondagochtend waren tot in de puntjes geregeld. Wat een prachtige tenten en locatie. Ik vond het super!

Graag tot kijk! Liefs, Elisabet

Elke avond een ander bed. Lekker spelen in het speelhok, ontsnapte konijnen vangen en ontdekkingstocht rond het meertje.

Luca (5)

Genieten van de stilte, de prachtige omgeving en van elkaar. En natuurlijk van jullie gastvrijheid en gezellige diners. Ik ben inmiddels het besef van tijd helemaal kwijt, voor mij het teken van een heerlijke ontspannen vakantie.

Merci! Patrick

Beste Marleen en Robby,
Onze eerste reis naar Bourgondië heft ons aangenaam verrast. Jullie hebben er een leuk plekje van gemaakt. Ga vooral door met de vele plannen die er nog zijn. Jullie glamping safaritenten zijn echt een leuk concept. Bedankt voor jullie hartelijke ontvangst en de goede tips. We hebben hier samen met onze meisjes een leuke week gehad!

Tot ziens! Sofie en Pieter

Beste Robby en Marleen,
Op deze plek
Vergeten we alle zorgen.
Lukt het vandaag niet,
dan lukt het morgen.
Leven in de tent is
luxe in de natuur.
Geen TV, geen PC
het genieten is puur

Lekker eten,
een fris glaasje wijn
Voor ons moet vakantie,
niets anders zijn.

Stijn en Karen

Ik vond het bomen parcours super tof! En de olifanten tent was de beste!

Groetjes Jonas (8)

Lieve Marleen en Robby,
Wat zijn we blij dat wij het paradijs hebben gevonden! Wij hebben echt genoten van de bijzonder gîte met Afrikaanse uitstraling. Maar ook jullie als gastvrouw- en heer waarderen wij zeer. Wat een enthousiasme en wat een levensvreugde stralen jullie uit als stel. Om heel blij van te worden.
Niet alleen Lieve heeft genoten van de heerlijke etentjes aan de gezellige, lange tafel. Maar wij natuurlijk ook. Daarnaast was het een feest om te genieten van jullie enorme tuin en al die leuke en bijzondere beestjes. Lieve gaat Rupert de schildpad zeker missen, maar ook haar speelkameraadjes. Kortom, jullie plek is echt een aanrader. Zeker weten dat wij nog een keer terug komen.

Dikke kus en warme groet, Miranda en Jan Hein

Lieve Robby en Marleen,
We hebben de twee weken heerlijk genoten van de rust, ruimte en het lekkere eten. Met recht een ´bijzonder plekje`.

Groet, Simon, Eva en Maud

Een fijne tent, zo samen met elkaar midden in de natuur. Dat geeft een gevoel van rust en vrijheid. Heerlijk!!!!

Liefs, Jeroen, Tjitske en Teddy

Lieve Marleen en Robby,
Wat een fantastische plek hebben jullie hier gecreëerd! Wat hebben wij genoten van de rust, de natuur, het geluid van ruisende bomen en knorrende zwijntjes. Jullie gastvrijheid en geweldige accommodatie zorgen dat wij zeker terug gaan komen!

Liefs van Sergio en Wietske

Lieve Marleen en Robby,
Gevonden via ´bijzonder plekje´ en na ons verblijf kunnen wij beamen dat jullie 100% thuis horen op die site. Zeker bijzonder, qua omgeving, jullie eigen terrein, jullie als gastheer- en vrouw en natuurlijk die gave safaritenten. Een plek om naar terug te verlangen ...
Dank jullie wel voor ons heerlijke verblijf!

Liefs Lisa, Jos en Joël (heeft hier leren los te staan)

Liefste Marleen en Robby,
Onze eerste Glamping ervaring en onmiddellijk een schot in de roos. Pluim voor ons dat wij dit prachtig plekje hebben ontdekt, maar vooral pluim voor jullie! Ons verblijf hier was zo aangenaam, zo comfortabel en zo rustgevend. We voelden ons in de prachtige, luxueuze safaritenten thuis en hebben enorm genoten van dat weidse uitzicht (zoveel vrijheid!) en de mooie omgeving. Bedankt voor het warme onthaal, voor de heerlijk bereide en supergezellige diners en de lekkere kopjes thee. Wanneer weten we nog niet, maar terugkomen doen we zeker!

Tot snel en vele groetjes Ilse en Nick uit België

Lieve Marleen en Robby,
Wat een heerlijke week hebben we achter de rug in een prachtige tent! Onze complimenten voor de praktische en mooie indeling van de safaritenten. Aan alles is gedacht! Het was heerlijk wegdromen in het hemelbed. Het opstaan was wat lastiger, zo lekker warm onder dekens. We hebben dan ook lekker uitgeslapen. Roos vond het ook fantastisch. Steeds een kijkje nemen bij de schildpad, de kippen en als ze de konijnen zag kon haar geluk niet op: nijn, nijn, nijn.
Steeds weer even gedag zeggen. Bedankt voor alle goede zorgen en de gezellige en lekkere etentjes, daar hebben we echt van genoten. Heel veel succes met al jullie plannen en we komen zeker nog eens een kijkje nemen in de toekomst.

Liefs, Daniel, Maaike en Roos
Ps. de schommel is top! Roos en ik hebben er heerlijk van genoten.

Lieve Marleen en Robby,
Wat een plezier hebben wij gehad de afgelopen 10 dagen! We hebben genoten van de rust en jullie gastvrijheid en goede zorgen. Nola heeft het meest genoten van de schildpad en raakt er niet over uitgepraat!
Ze heeft ook wat te vertellen thuis, want ze sliep niet in een huis, maar in een tent! Jullie hebben een super mooie plek hier en hebben er iets moois van gemaakt! Heel veel geluk in jullie toekomst!

Liefs, Mark, Esther en een dikke kus van Nola

Lieve Marleen en Robby,
Wat een heerlijke week op en rondom Kimaro Farmhouse hebben we achter de rug! Onze 3 nachten in de gîte hebben we verlengd naar een week…. Dat zegt al genoeg. Wat een heerlijke plek hebben jullie er hier van gemaakt! De kippen en hun verse eitjes, het rondje om het meertje met uiteraard een stop bij de hangmat, de boomklevers druk in de weer met de hazelnoten, de bramen overal, de leuke landweggetjes voor mooie fietstochtjes, zwemmen in de Loire, prachtige landschappen…..zo maar een paar dingen die me zo te binnen schieten!
En wat heerlijk en gezellig om aan te kunnen schuiven aan de lange tafel, en een heerlijk 3-gangen menu plus wijntje voor geschoven te krijgen! Jullie hebben er écht iets unieks van gemaakt, en om jullie hier zo samen te zien genieten van alle werk dat jullie samen verzetten met zo´n grote smile, werkt heel inspirerend ...
Natuurlijk zeggen we deze plek voort aan mensen om ons heen, maar we hopen ook dat het zo´n fijne, rustgevende, gemoedelijke en kleinschalige plek blijft. Wij komen graag nog eens terug, en dan gaan we de tent uitproberen, want ook die ziet er fantastisch uit!

Veel geluk en alle goeds gewenst,
Arjan, Nicol en Luuk,
die het hier ook fantastisch vond

Lieve Marleen en Robby,
Dank jullie wel voor de gastvrije ontvangst op Kimaro Farmhouse! We hebben genoten van het mooie uitzicht, de schitterende sterrenhemel, de rust, de heerlijke bedden, het bad en jullie prachtige plek. Dit stukje Frankrijk was voor ons onbekend, maar snel bemind. Wellicht zien we jullie terug komend voorjaar.

Lieve groetjes, Niek, Janneke en Féline

Lieve Marleen en Robby,
Bedankt voor het heerlijke verblijf.
Al onze dromen in één tent: Bad, kachel & schommelbank! Wij gaan nu verder met onze reis, maar wie weet tot ziens!

Groetjes Anne en Martijn

Beste Robby en Marleen,
Wat hebben wij enorm genoten de afgelopen week!
Van de prachtige locatie waar jullie gevestigd zijn, het heerlijk eten, vanzelfsprekend van de rustgevende omgeving, en niet in de laatste plaats van jullie goede tips!!!
Dit plekje is eenieder aan te raden, en dat zullen wij dan ook zeer zeken niet nalaten. We kunnen hier een heel lang verhaal neerschrijven, maar het komt toch telkens op één ding neer: Driewerf dank voor de heerlijke week!!!
En natuurlijk alle goeds toegewenst voor de toekomst!

Ps: 4 herten, 2 reeën, 1 vos, en honderden naaktslakken gespot deze ochtend

Knuffel, Lysanne & Hans

Beste Robby en Marleen,
De romantiek spat er hier vanaf.
Ik noem maar even de romantische ontbijtjes en dinertjes aan het meer (elke keer tiptop verzorgd door Marleen, onze dank daarvoor), een hartverwarmend kampvuurtje, samen spannend op hertenjacht, heerlijk hand in hand wandelen door de idyllische dorpjes en prachtige natuur, onder het genot van, in ons geval, een goed glas Grimbergen Blond op de veranda kletsen tot in de late uurtjes en de zon onder zien gaan.
Kortom, een verblijf hier brengt je niet alleen dichter bij de natuur, maar ook (nog) dichter bij elkaar. Bedankt, het was geweldig om hier te zijn!

Veel liefs, Mike & Florinda

Bonjour!
Helaas is onze week hier inde tent alweer voorbij….we hebben enorm genoten! De tent is helemaal top en het plekje is werkelijk fantastisch en betoverend.
Ook jullie maaltjes waren zalig en erg gezellig. Vooral Sophie heeft veel plezier beleefd aan de kipjes en de koeien, dat zal ze niet snel vergeten. Dank dat we hier een weekje helemaal vakantie hebben kunnen vieren, en vooral voor de goede zorgen. Wie weet komen we nog een keertje terug, en dan met z´n vieren.

Hartelijke groeten, Jordy, Diënne en Sophie

Lieve Robby en Marleen,
Wij hebben een fantastische week gehad in jullie safaritent. Zowel de kinderen als wij hebben ervan genoten! Eigenlijk is een week te kort en dus moeten wij nog een keer terug komen. Jullie Table d´hôtes waren heerlijk en gezellig. Bedankt voor alles en tot binnenkort!!!!

Nuria, Bart, Amaia, Luka en Tessa

Lieve Robby en Marleen,
Whow…..wat een geweldige ontvangst en locatie!
Voor ons voelde het als een warme deken om bij jullie te mogen verblijven. Wij hebben meer dan genoten. Bedankt voor jullie bijdrage aan onze vakantie.

Warme groet, Mark, Jessica, Roos, Liselot en ……?

Lieve Robby, Marleen en Dorian,
Wij hebben het hier fantastisch gehad. Bedankt voor alle goede zorgen, het heerlijke eten, de gezelligheid.
Een waar paradijsje, Brian
Het was super leuk hier, pieter (12 jaar)
Het was hier erg leuk, je kon heel veel doen, zoals: zwemmen, vissen, de zwarte kip aaien, vruchten plukken, wandelen enz. Da´s dus erg leuk. Groetjes Jeroen (10 jaar)

Groetjes, Jacqueline, Brian, Pieter en Jeroen

Lieve Marleen en Robby,
Één belletje vanuit Italië[e en je had toevallig een plekje voor ons in een van jullie geweldige tenten. Prachtig en een heerlijke ervaring om zonder enige schaamte in dat romantische bad, met de tent wagenwijd open, te liggen.
´Love is in the air´!
Deze keer Frankrijk zoals je je dat wilt blijven herinneren! Prachtig weer en veel gezelligheid. Heerlijk eten, lekkere wijn. Tot de volgende keer,

Vincent en dikke knuffel José en Tyarn

Beste Marleen en Robby,
En daar was hij dan….de zon! Wij hebben hem graag voor jullie meegenomen uit het zuiden van dit prachtige land. Drie weken genieten van La Douce France, wat een weelde.
Dit alles afsluiten met een weekje Bourgondisch genot in één van jullie schitterende tenten.
Over midden in de natuur gesproken….. Heerlijk tot rust gekomen en genoten van de schitterende omgeving!
Heel erg bedankt en we zullen veel mensen vertellen van jullie mooie plekje!

Bart en Tessa

Lieve Robby en Marleen,
Vanaf de eerste minuut voelden we ons thuis.
Wat een geweldige ontvangst! Het was ons gelijk duidelijk; dit wordt een paar dagen van ´Laissez faire.`
Wat wonen jullie fantastisch! We vonden het zo fijn dat we even van deze mooie plek hebben mogen genieten. Dit ´petit paradis` zal in ons hart blijven, en o ja, de kachel ook :-)
In slaap vallen bij het geluid van de uilen is zoooo gezellig.
Dank jullie wel voor alle tips en jullie enorme gastvrijheid!

Groetjes, Mariken en Marja

Lieve Marleen & Robby,
Niets teveel gezegd! Een geweldige plek in een mooi stukje Frankrijk!
We zijn geweldig door jullie ontvangen en hebben genoten van het gezellig samen eten. Vooral de wijn was super!!
Wat een geluk met het prachtige weer, en dat voor half september, waardoor we hebben kunnen genieten van de mooie omgeving en de beestjes!

Dikke knuf Mas & JJ, Hiddo & Nel

Beste Robby en Marleen,
Wat een zaligheid om onze vakantie af te mogen sluiten in deze super safari tent! Herinneringen uit onze tijd in Tanzania komen weer boven: alleen is deze tent nog completer dan eerder meegemaakt! Dank jullie wel voor jullie hartelijkheid, warmte & leuke adviezen en voor het heerlijk diner waarvan we mochten genieten vanavond.
We hebben ontzettend genoten van het gevoel ´steeds buiten te zijn`, doordat je alle natuurgeluiden (heftig onweer de eerste nacht, maar ook de haan en de vogels) ook binnen in je tent gezellig dichtbij hoort. Jogchem heef erg genoten van de kippetjes en wilde constant bramen plukken!
Bedankt! Alle goeds voor jullie, jullie zijn een fantastische gastvrouw & - heer!

Hartelijke groet, Willem, Paulien en Jogchem

Lieve Marleen en Robby,
Vanuit ons huis loopt een zebrapad waarlangs je vanuit onze dagelijkse realiteit kunt oversteken naar een stukje paradijs op aarde. Jullie plek is er één uit duizenden: als je er niet bent, wil je er heen, als je er bent vallen hemel en aarde een weekje samen en als je weg bent, wil je terug. Kortom: alle respect en waardering voor hetgeen jullie samen creëren! Heel erg bedankt voor alles!!

Er zijn een paar plakken op de wereld waar ´het klopt`. Het is een gave om die te maken, te creëren, het is een voorrecht er te mogen verblijven. Dat ´kloppen` gaat over het feit dat het er gewoon leuk en aangenaam is om te verblijven als gast, maar veel meer gaat het om het feit dat het een plek is die een uitdrukking is van wat belangrijk is in het leven. Veel dank voor alles!

Edwin & Marielle

Lieve Marleen, Robby en Dorian,
Wat hebben we genoten! Van de grote, prachtige safaritent, de vijver met visjes, de kipjes met eitjes. Het kampvuur met heerlijke verhalen en tot tranen toe gelachen!Het heerlijke en supergezellige eten van Marleentje en Robby met alle lieve gasten. Onze onverwachte bonte avond, wat hebben we dit graag voor jullie gedaan!
Het is hier een onvergetelijke vakantie geweest met alleen maar prachtige herinneringen. Wat zijn jullie lieve mensen!
We wensen jullie heel veel geluk voor de toekomst! Heel hartelijk bedankt voor alles en hopelijk tot ziens!
Onze tegeltjes wijsheid: Kimaro Farmhouse; er gaat een wereld voor je dicht, maar een paradijsje voor je open!

Heel veel liefs, Willem, Jeannette, Anne (en Hendrik Jan)

Zondagochtend. Vroeg. Zo tussen 06.00 en 07.00 uur. De opkomende zon zet de halve tent in een licht oranje gloed. Het is stil buiten en aangenaam koel onder het heerlijke dekbed in ons romantisch hemelbed. Naast mij ligt mijn geliefde in een diepe slaap. Buiten hoor ik een vogeltje die schuchter begint aan een nieuwe dag. Maar verder…….een hallucinerende stilte.
En dan….. Naast onze tent begint een oorverdovend concert van loeiende Franse koeien. Het lijkt net alsof ze van plan zijn om de tent te bestormen. Zo dichtbij! En zo inpertinent.
Geliefde wordt wakker en allebei moeten we enorm lachen. En daar gaat het me om. Dat lachen. De hele week hebben we hier met een lach om de mond gezeten.
Tevreden zittend in het heerlijke bad, een lach om de mond, genietend van het uitzicht. De schitterende kleuren van de wolken bij zonsondergang. Het heerlijke eten van Marleen en niet te vergeten de tranen die we lachten bij het contemplerende haardvuur van Robby. Die lach die maar niet weg wil, omdat dit zo´n fantastische plek is. Met fantastische mensen die het leven omarmen en alleen maar doen wat goed is.
Dank voor deze geweldige plek en dat we daar een week van mochten genieten. Het lachen zal ons niet vergaan en we komen heel graag nog een keer terug.

Zoenen en omhelsing, Remko en Wil

Lieve Marleen en Robby,
Altijd spannend, waar komen we terecht/ hoe zal het zijn?
Jullie prachtige woonplek en omgeving hebben onze verwachtingen ver overtroffen. Het ideale recept om rust te vinden en relaxt te worden en bij te komen van het drukke bestaan.
Jullie zorgzame en attente tegemoettreding van de gasten zorgt ervoor dat je je meer dan welkom voelt.
Naast de sfeervolle, gezellige en bovenal lekkere dinertjes buiten, hebben wij dit ook ervaren doordat jullie ons direct hulp boden na een kleine aanrijding met een Franse dorpsgenoot in Donzy. Dit waardeerden wij zeer!
Ons zoontje Sebastian heeft de tijd van zijn leven hier en wil graag terugkomen. De vrijheid, de ruimte, de kippen, hagedissen etc. Hij vindt het allemaal geweldig en geniet van elke dag hier. Sebastian gaf al aan dat hij zijn (veelvuldige!) dagelijkse bezoekjes aan de kippen gaat missen. Heel fijn dat jullie en jullie woonomgeving ons maar zeker ook Sebastian zo´n fijne vakantie bezorgen.
Heel hartelijk dank voor deze 2 zalige weken op Kimaro Farmhouse.

Bianca, Thom & Sebastian

Lieve Robby en Marleen,
Jullie hebben de kunst van iedereen heel warm te ontvangen en op het gemak doen voelen!
Jullie hebben een bijzonder plekje gemaakt en we kijken ernaar uit om terug te komen!
Dank je voor het lekkere ontbijt, de leuke avond rond het kampvuur en het lekkere eten! Dat jullie altijd chance hebben gehad met jullie gasten is vast jullie verdienste!

Liefs, Joris, Kristy, Roos en Juliët

Wederom genoten!!!
Deze keer in de tent. Heerlijk wakker worden zo middenin de natuur. Weken zijn voorbij gevlogen!!

Liefs, Mirjam, Jeroen en Finn

Lieve Robby en Marleen,
We hebben genoten van de gezellige etentjes. Het rapen van de verse eitjes. De bramen en farmbozen waren heerlijk!
Genoeg te zien in de omgeving met Guédelon als hoogtepunt. De tent is super! Zelfs met alle regen die we gehad hebben.
Heel veel succes met al jullie plannen en geluk voor de toekomst.

Michiel, Maaike, Rosie en Liz

Wist je dat….
…Robby en Marleen een ontzettend leuk stel zijn…en met Dorian erbij een heel mooi plaatje vormen?
…Wij op het Kimaro dierenlijstje ao: koeien, kippen, parelhoenders, krekels, zwaluwen, mieren, wespen, vliegen, bijen, vlinders, hommels, vleermuizen, ezels, een slang, zeelt en karpers kunnen noteren?
…Restaurantje spelen bij Kimaro een aanrader is?
…Wij tijdens deze diners/ gesprekken veel raakvlakken ontdekten en ons snel thuis voelden?
…Je op dit landgoed heerlijk tot rust komt…?
…Je heerlijk kunt lezen aan het meer en Wendy dus 8 boeken uit heeft?
…Je hier zelfs kunt vliegvissen, en Joost ongeveer 20 karpers heeft gevangen?
…Aan huis-bakker-Francis als stopwoord ´voila´heeft?
…Ze hier spreken over laffe drinkers?
…Wij genoten hebben van het uitzicht en de wijnen van Sancerre?
…Wij jullie graag blijven volgen op Facebook, en jullie heel veel succes wensen met alle toekomstplannen!
…Wij het erg naar ons zin hebben gehad en graag nog eens terug komen.

Lieve ´Bommelse´groeten, Joost en Wendy

Lieve Marleen & Robby,
Super, super, super……De gîte, de tuin, de vijver, de tenten, de plannen, de rust en alle aandacht. Veel verhalen uit dit mooie boek herkennen we. In ´t bijzonder zal deze vakantie in onze gedachte blijven omdat de kids genoten hebben van alle kleine dingen. Iedere morgen een bezoek aan de kippen en Boris (dit werd vaak beloond met 1 of 2 verse eieren)
De meiden vonden het bijzonder dat er grote en kleine, bruine en witte eieren gelegd werden. Van welke kip was nu welk ei?
Er waren ´podia´ (op de stoep voor jullie huis en op de kiezel berg) voor Paulien, die hierop graag liedjes van K3 zong en Renske klom er op en af.
De grote keien waarop ze konden stappen. De lieveheersbeestjes in polonaise tijdens ´t helpen onkruid wieden. De stippenkippen….tja….een apart verhaal ;-)
De watervlooien, die zo`n mooie ringen maakten op het water. Het spannende pad rondom de vijver. De dikke muis die voorbij floepte toen we bij de koeien gingen ontbijten.
Geen afwasmachine in het huisje (de verbazing en waarschijnlijk zien de meiden ons nooit veel afwassen met de hand)
Iedere dag waren er knutselwerkjes voor Robby en Marleen of de kippen en er is nog véééél meer. Morgen vertrekken we :-(
Marit had vanmorgen al een paar traantjes omdat ze graag hier wil blijven ´Mama, waarom hebben wij niet zo´n mooie tuin?` en Marit en Paulien: ´Wij vinden Marleen zo lief.`
Het lijkt wel of ze nu al heimwee hebben! Hoe heet dit? Kimaro Farmhouse heimwee??
Robby, zorg goed voor Marleensje! Dan komt het helemaal goed.

Dikke kussen uit Margraten,
Jos, Esther, Marit(5), Paulie(3), Renske(1)
...en Renske zegt: Dag Marleen met een zwaaiend handje

He Robby en Marleen,
Laatste dag hier op jullie geweldige boerderij. We hebben genoten van de rust en van jullie gastvrijheid, een fantastisch begin van onze vakantie!
Zóóóóó fijn! Verse eitjes die nog warm zijn en mini eitjes gelegd door een parelhoen, lekker eten, mooie verhalen. Dank voor alles!
Veel lol gehad met Dorian, balverstoppertje, Anne Maria koekoek enzovoort, Leon
Het was heel leuk, Boudewijn

Annelies, Paul

Hoi Marleen en Robby,
Ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en het heerlijke eten!
We hebben genoten van de natuur, de prachtige picknickplekken, de dieren en de rust. Het was een heerlijke week! We komen zeker een keer terug om de safaritent uit te proberen :-)
Heel veel succes met het realiseren van al jullie mooie plannen!

Groeten, Rolf, Marijke en Lorijn

Lieve Robby en Marleen,
Wat een onwijs lekker plekje is dit! Echt heel erg ´zen`en relaxed. We hebben het super gehad hier, en zullen het aan iedereen aanraden. Erg leuk hoe jullie het steeds nog mooier maken, en hoe enthousiast jullie beiden zijn als persoon!
Onze kids hebben veel van de natuur geleerd: van de kip en het ei (of andersom?!), beestjes, koeien en reeën. Voor ons overigens ook een hele ervaring.
Succes met de toekomstige trips, exposities en deze plek, en natuurlijk veel plezier.
En mochten jullie in de buurt zijn van Amsterdam, kom zeker even langs!

Liefs Stephan, Hanneke, Robin en Faber

Marleen en Robby,
Eigenlijk is alles al gezegd in de verhalen voor ons. Wat een geweldige locatie hebben jullie hier, wat hebben jullie al veel bereikt en wat voor een grootse plannen hebben jullie nog!
Bedankt voor jullie gastvrijheid en een heerlijke week. Don heeft het heerlijk naar zijn zin gehad in het giraffen-huis!
Hopelijk tot ziens!

Frans, Gaby en Don

Marleen, Robby en Dorian,
Dank jullie wel voor een heerlijk verblijf!
Het is een heel bijzonder plekje. De kinderen hebben leren vissen en Claire heeft genoten van het eitjes rapen en van het toetje.
Alle goeds gewenst en succes met het verwezenlijken van al jullie plannen!

Graag tot ziens, Jules, Claudia, Derk en Claire

Beste Marleen, Robby en Dorian,
Wat een afsluiter van onze vakantie, hier in de safari tent! We hebben genoten van de rust, de mooie wandelingen rondom de weilanden en het water Veel succes met jullie plannen en uitbreidingen.Wij kunnen er weer een jaartje tegenaan, en zo niet: dan komen we gewoon weer een keertje bijtanken!

Hartelijke groeten, Jan, Judi en Max

Marleen en Robby,
Wij vonden het heel leuk hier. De kippen en de koeien was ook heel leuk om heen te gaan. Het huis was ook heel gezellig. We komen gauw nog een keertje terug.

Groetjes, Vita, Floor, Arlette en Matthijs

Beste Marleen en Robby,
Heel veel dank voor jullie hartelijkheid!
Zittend in bad, samen dromend, over Afrikaanse vergezichten. We stellen voor: impala´s aan de bosrand, 2 zebra´s in het veld en een hippo in het meer.
Vanaf de veranda de ondergaande zon op de wegtrekkende regenwolken. Hartelijk dank voor een mooie week, heerlijk eten en inspirerende gesprekken! We wensen jullie een zonnige en stralende toekomst samen op Kimaro Farmhouse.

Tot ziens, Laura, Howard & Sophie

Beste Marleen en Robby,
We kwamen pas aan rond 12.00u ´s avonds en zagen pas de volgende morgen jullie prachtige domein, de vijver en de kippen.
We hebben hier 4 dagen genoten van de streek, van het ontbijt in openlucht en jouw heerlijke avondmalen, Marleen.
Met spijt gaan we terug naar het drukke leven, zonder open bad in de woonkamer.
Ook de kinderen hebben zich reuze geamuseerd met hun kamp, met mosselen en vissen zoeken. Wat wel is, hier sliepen ze door tot 8u - 9u, thuis nooit! Dank voor jullie goede zorgen en ook voor de lekkere ontbijt-taart-champagne op mijn verjaardag! Veel succes in de verdere uitbouw van Kimaro Farmhouse!

Dit is jullie droom en wij mochten hierin dromen.
Bedankt voor deze prachtige droom !!!!!!


Ik vond het heel leuk en het leukste was het zwemmen in het meer.

xxx Cedric


Mooie tent, lekker eten, veel plaats om te spelen. Deze vakantie was super.

xxx Eloïse


Het was heel leuk en rustig. Lekker knusse bedjes en leuk in de bossen. Lekker eten. We hebben goed gespeeld. Het was hier alles leuk van alles wat je kunt bedenken was hier leuk.

xxx Femke

Redgy en Marleen, Cedric, Eloïse, Yenthe, Thibaut en Femke

Lieve Marleen en Robby,
Toen wij zagen dat jullie Tanzania naar Frankrijk wilden brengen met safaritenten waren wij meteen verkocht! De realiteit was nog ietsje mooier dan wij al hoopten. Wat een ruimte & rust. Fijne natuur en mooi om mee te genieten van jullie passie en ambities op deze mooie plek. Als we weer eens terug komen, horen we graag wat er op defensievlak allemaal gebeurd is in de gemeente trouwens! Belangrijker nog, we zien graag wat jullie dan weer allemaal hebben bijgebouwd aan zwembaden, bar, sundowner locaties, starbeds, etc. Echt mooi om jullie en de Afrika verhalen weer eens te ervaren! Wij hebben genoten! Asante Sana na kwaheri!

Groeten, Douwe, Carlijn & Simon

We zochten last-minute een mooi plekje om met de auto naar toe te gaan, omdat vliegen geen optie meer was i.v.m. de waterpokken van Finn. Gelukkig kregen we van jullie een mail terug dat er nog een paar dagen plek was in een safaritent.
Wat een ervaring: alles gloednieuw, smaakvol ingericht en toch de kampeer-ervaring. En dat bad……
´s ochtends wakker worden door zingende vogels (en soms loeiende koeien) en ´s avonds gaan slapen bij het geluid van de krekels.
Jullie tuin is zo mooi en rustgevend. We hebben genoten van de fijne zitjes en gezwommen in de vijver.
Bedankt voor deze fijne ervaring, de leuke gesprekjes, de enorme gastvrijheid en het heerlijk eten !!!

Veel liefs, Yvonne, Erik-Jan, Roos & Finn

Lieve allebei,
Zittend op de veranda van onze safaritent, luisteren naar de kakofonie van dierengeluiden en uitkijkend naar de prachtige natuur om ons heen, realiseren we ons dat het zo heeft mogen zijn dat we naar deze plek zijn gekomen!
Dank voor jullie warme gastvrijheid en dat deze plek een week lang ons thuis heeft mogen zijn!
We wensen jullie alle wijsheid en liefde toe om verder te gaan met het realiseren van jullie droom!

Sebastiaan en Froukje

Ha Marleen & Robby,
Wat een gaaf idee, je googled op “boerderij te koop Frankrijk” en dan vind je dit!
En wat een goed idee om een gîte en safaritenten te beginnen.
We hebben heerlijk meegenoten van jullie prachtige plekje. Dank daarvoor!
We zijn blij dat we weg gaan met het gevoel dat we hier nog wel even hadden willen blijven ……

Liefs, Jeroen, Barbara & Guus

Het kostte een paar avondjes zoeken naar een mooi huisje op het Franse platteland. Gelukkig kwamen we terecht op jullie mooie site en was dit mooie huisje nog vrij!
Deze week hebben we enorm genoten van niets doen, de rust, dierengeluiden, zwemmen in het meertje en Tijmen heeft genoten van de kippen, de haan en de waterpret.
Enorm verrast door het smaakvol ingericht huisje waar alles klopt en je ziet dat het met liefde is gedaan.
Na een week weer op naar onze volgende bestemming, maar we hadden hier ook nog wel langer willen verblijven.
Ook nog even mee kunnen pikken wat voor gave tenten jullie op deze mooie plek hebben neergezet. Misschien moeten we daar nog maar eens voor terug komen.
Marleen en Robby, heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid!
Veel geluk, succes en inspiratie op deze plek.

Liefs, Bertine, Erik en Tijmen

Rust, ruimte en een mooie omgeving.
Slapen in een oude boerderij en in een prachtige safaritent. En om het af te maken, Afrika verhalen delen bij het kampvuur. Asante Sana!

Liefs, Stephan en Renate

Marleen & Robby,
Na een lange zoektocht zijn we in een oase van rust gekomen! Vriendelijke begroeting, zalige sfeer, een aanrader! Ik bewonder jullie manier van aanpakken en het samenwerken aan dit mooie paradijs. Jullie dromen worden werkelijkheid, en dat is zo mooi! Prachtige omgeving, hier in het dorpje moeten ze blij zijn met zo´n lieve buren! We hebben het begin van de tenten gezien en zullen die zeker eens komen uitproberen! Ik wens jullie het allerbeste toe in dit paradijs en geniet van alles en van elkaar! Bedankt voor het lekker etentje!

Dikke knuffel, Jeannine & Michel

Lieve Marleen en Robby,
Wat een hartelijke ontvangst zo laat op de avond!! Alle lampjes twinkelden warm en de openhaard was de hele dag al lekker aan het gloeien. De kleintjes zullen het nog lang hebben over de kippen-dames zonder Boris de Haan. Volgens Flynn is deze nog steeds op ´Hanenvakantie´. Wie weet dat we hem ooit nog eens zullen mogen ontmoeten.
Veel inspiratie toegewenst bij het uitvoeren van al jullie plannen (in zo´n korte tijd!)

Bon courage + merci, Cher, Dave, Orly en Flynn

Lieve Marleen en Robby, en natuurlijk Dorian!
De vogels, vooral de nachtegalen en de hoppen (zo mooi dat je die nota bene uit Afrika kent) De vele kikkers ´s nachts. En behalve dat lawaai de rust, de ontspanning, er hoeft nix.
Jullie aandacht, altijd tijd voor een praatje, het welkom, de tuin, de omgeving, koolzaadgeel overal, andere kleuren, glooiingen, velden (alweer) vogels en vogels.
Zo heerlijk wandelen!

Veel liefs, Cor en Louky

Beste Marleen en Robby,
Het was zoveel meer als verwacht. We hebben van elke minuut genoten. De fijne gesprekken, maar ook de stiltes. Het huisje omringd door zoveel rust en harmonie. De muziek van de vogels, de kikkers en insecten was elke keer zo verrassend mooi. Bedankt lieve Marleen en Robby. We komen zeker weer.

Jo, Marie, Simon

Wat hebben wij heerlijk genoten in dit huisje, op jullie fantastische landgoed. Dit is onze laatste avond en we zitten knus voor de haard met een glaasje whisky, terugdenkend aan de mooie herfstige dagen. Het meer, omringt met al die prachtige kleuren deed ons denken aan een tafereel van Monet.
Ook bakker Frank zullen we niet vergeten met zijn heerlijke broden. Wat is het een genot om hier te zijn!
Toen Isa vandaag de kippen gedag zei, zei ze:
´Dag vriendinnen´.
En zo voelt het hier: een warme vriendschap.

Veel liefs, Maarten, Marijke en Isa

Kimaro farmhouse kan ik het beste omschrijven als een paradijs op deze aarde.
Een omgeving waar je met volle teugen geniet van alle rust en ruimte.
Heerlijk relaxen aan de rand van het meertje en je overgeven aan de natuur om je heen.
Kikkers, vissen en vogels en in de avonduren het gefladder van de vleermuizen om je oren!
Het geluid van de kerkuilen in de verte was bijzonder.
Ik ben héél dankbaar dat ik hier mocht vertoeven.

Warme groet, Anton

Iemand zei ooit:
De sleutel tot geluk
ligt niet in het krijgen wat je wilt,
maar in willen wat je krijgt.
Jullie hebben dit bijzondere plekje gevonden en gekregen.
De magie die hier hangt is uniek.
Ik hoop van harte dat het jullie lukt,
om deze hele speciale magie te behouden
bij alle plannen die jullie hier nog willen verwezenlijken.

Lieve knuffel, Dees

Lieve Marleen en Robby,
Woorden schieten tekort om de pracht van dit, jullie paradijs, te omschrijven…
Een dochter die herhaaldelijk zei ´Hier wil ik blijven´….
Die zoals ik, het zo fijn vind met de natuur spelen, insecten huisjes bouwen en bramen plukken. Kleuren voor Marleentje, ´want ik zie Marleentje graag.´ De ervaring van het slapen onder de sterrenhemel, de avond voor volle maan samen naar de sterren kijken. Mijn nachtelijke ontmoeting met een egeltje. Zitten bij die oude eik aan de vijver, een boom die me betoverde en een huis is voor vele insecten. Een hert in vrije natuur kunnen zien….
Koeien die van wei worden veranderd, langs de weg. Prachtig gewoon, de reacties van die beesten als je aan hun wei komt……
Op nachtelijke wandeling, de krekels horen, het maanlicht en het ademen van die slapende koeien. Boeddha bij de deur die mij zo aantrok, dagdromen over deze plaats waar je zo tot rust, tot jezelf kan komen. En dan horen van jullie plannen, de energie, het plaatje klopt helemaal. Toeval bestaat niet. Blij en dankbaar dat dit verblijf op ons pad kwam. Ook dat Afrika gevoel hangt hier, dichter bij de natuur kan je niet zijn. De leuke gesprekken, verwennerij, het kampvuur, de super gezellige en lekkere maaltijden bij aankomst en vertrek. Hier komen we zeker terug en dat doen we niet vaak, want de wereld heeft zoveel moois te bieden. ´Geluk kan je vergroten door het te delen´ en dat hebben jullie goed begrepen.

Travel is the only thing you buy that makes you richer.

Succes met jullie plannen.
Tot mails, ziens Lieve, Finne, Lene, John

Lieve Marleen, Robby en Dorian, We hebben genoten van jullie huisje en de enorme tuin! De vissen en kippen voeren was voor de jochies het hoogtepunt van de dag. Heerlijk, deze prachtige plek! We hopen dat al jullie dromen en projecten op deze bijzondere plek verwezenlijkt worden. Wie weet komen we nog eens terug voor zo´n mooie safaritent…. Jullie waren leuke buren. Jammer Marleen, dat jij mijn buurvrouw in Leiden niet bent!

Ps: Als we jou eerder voor ons hadden laten koken, had je het de hele week mogen doen. Héérlijk was het!

Alle goeds, Lennaert, Melle, Siep en Isabelle

Beste Marleen en Robby,
We zijn al op veel plekken geweest, maar hiervan waren we even sprakeloos. Zoveel moois op één plek!
Je kunt er heel veel woorden aan wijden, maar het gaat bij dit soort belevenissen er juist om dat het de woorden ontstijgt. Ik zwijg dus verder maar. Heel veel succes met al jullie verdere plannen en dank voor de warme gastvrijheid.

Groetjes van Ton en Henny

Lieve Robby en Marleen,
Ik geloof dat het al in januari was dat ik bedacht dat ik absoluut nog een keer naar jullie toe wilde. De rest van de vakantie er maar omheen gepland. Het was een soort thuiskomen en een feest van herkenning natuurlijk.
Die mooi beschilderde deuren, de warme lampjes in de keuken, het gezellige mooie slaapkamertje waar je in bed de sterren kunt zien.
En wat ruikt het hier ook weer heerlijk.
We hebben het over ´doen´ en ´zijn´ gehad. Deze week was veel ´zijn´en weinig ´doen´.
Heerlijk zoveel zomer, zo´n ouderwetse met eindeloze warme, lome dagen.
De lievelingspaadjes weer gevonden en gelopen.
En heel veel mooie gesprekjes met buurvrouw Marleen.
Dit alles heeft ons enorm veel energie gegeven. En ja…..we komen wel weer terug…eens.
Zoveel dank voor al het positieve en jullie optimisme.

Liefs, Ineke en Ron

Na 2 weken de drukte van de Bloemenriviera te hebben doorstaan, werden we hartelijk ontvangen door Marleen en Robby.
Na een mooie en gezellige 1ste avond konden we hier opnieuw genieten van de rust, stilte en de weidse landschappen.
Voor de kinderen was dit weer een openbaring: ravotten, sporten, vissen; kortom genieten van de ruimte en de mooie tuin.
We kijken al uit naar ons derde Kimaro Farmhouske.

Nancy, Marc, Liesl en Lins

Lieve Robby en Marleen,
In een tijd van social media, tv, internet, drukke stress, hectiek, spanning, nieuws en ontelbare
andere vormen van informatiestromen is Kimaro Farmhouse veel meer dan een vakantiehuis.
Met jullie bijzondere plekje geven jullie je gasten een veel groter cadeau: aandacht!
En deze tijd, deze wereld, onze wereld heeft aandacht nodig.
Jullie aandacht zit in veel meer dan het mooie huisje en romantische plekje.
Jullie aandacht zit ´in de momentjes …….´
Gezellige mailtjes van Marleen voorafgaand aan de vakantie.
De welkome groet van Robby na een harde dag werken bij de boer.
Het mandje met eitjes bij de voordeur.
Klaarzetten van het romantische zitje bij de groene vijver. (meer!!!)
Meegenieten over de ´onbenullige maar waardevolle´ aankopen op de brocante/ vide greniers.
De korte praatjes, de simpele ´goedemorgen, de ´net niks maar oh zo veel´….
´Jullie schenken aandacht en geven innerlijke stilte! En ik weet zeker dat daardoor al jullie gasten de aandacht doorgeven….
Thuis heb je soms zo´n behoefte aan echte stilte of gemeende aandacht. Dan wil je het liefst ´t lawaai en de drukte van alledag laten verdwijnen. De gordijnen dicht en ´t dekbed over je hoofd. Hier bij jullie op deze fijne plek wil je elke dag en elk moment opzuigen!
Vroeg en vrolijk, fris en fruitig een lange dag intens genieten. En de luiken hoeven hier echt niet dicht want pas dan krijg je aandacht voor pikdonkere nachten, over-ijverige vroege vogels, klam ochtenddauw, eerste (of enige?) zonnestralen en lelijke spinnen, torren, vliegen of mieren…. maakt niet uit. Met de luiken en ramen open komt heel Les Bougauderies binnen!!!!
Kortom… aandacht voor alles en dus ook voor elkaar! Op Kimaro Farmhouse herinner je je weer hoe rijk je bent en hebben wij ons weer herinnerd hoe fijn we ´t samen hebben.
Leuk en bijzonder om te ervaren hoe helder jullie dromen zijn en ´t leven een stuk minder ingewikkeld lijkt, heerlijk!!!! Dank daarvoor….
We komen graag terug en sturen ook zeker onze familie en vrienden naar Kimaro! Bellen jullie als we kunnen helpen bij het vernieuwen van het dak of het opzetten van de safaritenten of welk project dan ook????

Lieve groet, Nieko en Margreet

Lieve Marleen en Robby,
We liepen vanmiddag door het centrum van Auxerre ´de grote stad` en het voelde alsof we net uit een ei waren gekropen. Het ei is ons huisje naast dat van jullie.
De foto´s op jullie site zijn super mooi en verleidelijk maar zoals het hier in het echt is, is bijna niet onder woorden te brengen of misschien ook wel; Vredig & een paradijs!

Al die mooie bomen en planten en de vijver betoverend! De lieve kippen. Het contact met jullie hebben we ook als zeer prettig en warm ervaren. We komen hier sowieso terug. Dat wisten we al vanaf de eerste dag.

Een warme groet!
Jeroen, Mirjam en Finn

Beste Marleen en Robby,
We hebben een prachtige 4-daagse achter de rug, daarvoor onze oprechte dank u wel.
Mogen al jullie dromen uitkomen, zodat wij volgende keer als we terugkomen er van kunnen genieten!

Liefs, Dirk en Christine

Beste Marleen en Robby,
Onze verwachtingen waren hooggespannen en wij zijn daarin niet teleurgesteld. Jullie hebben een eigen stempel gedrukt op de ons al bekende plek, en dat in zo´n korte tijd. Geweldig!
We bewonderen jullie creatief vermogen en tomeloze energie.
Warme herinneringen hebben we ook aan het ´dejeuner´ met oude vrienden bij de vijver. We hopen nog een keer terug te mogen komen om te zien in hoeverre jullie plannen verwezenlijkt zijn.

Heel veel succes gewenst en tot weerziens. Vincent en Anneke

Beste Marleen en Robby,
Na vele verhalen van het thuisfront…. Vertrekken wij thuis vol verwachting. Onze gedachte is…we laten ons verrassen!!!!
Na 7 uur rijden: Bestemming bereikt.
We worden hartelijk ontvangen en …. Ons gevoel zegt: we stappen in een klein paradijs!
Marleen geeft ons een uitgebreide rondleiding en wij vallen van de ene verbazing in de andere. Wow!!!
Ons grijpt meteen de enorme rust en de serene stilte aan en…het enthousiasme van Marleen en Robby. Het kleine, het eenvoudige krijgt bij hen een nieuwe bestemming. Daarom: de plannen die ze hebben zullen zeker in de toekomst verwezenlijkt worden.
Na deze prachtige ontvangst wordt ons op Franse wijze een heerlijke maaltijd geserveerd. Een zeer goede gastheer en gastvrouw!!!!
Kortom: we staan perplex!!! En de vakantie kan al niet meer stuk.
Mooie dagtochten krijgen we aangereikt en elke dag wordt steeds afgesloten met een heerlijke maaltijd met daarna een lekkere nazit.
Kortom: Marleen en Robby, we hebben een prachtige vakantie gehad en we zullen zeker over…. terugkomen!

Dankjewel
Twan en Els, Jo en Toos

Lieve Robby en Marleen, We hebben hier een heerlijke week in jullie gîte achter de rug. Werkelijk alles was tiptop in orde! Jullie gastvrijheid is grenzeloos waardoor we ons hier echt thuis hebben gevoeld! Ook onze twee meiden hebben zich heel erg vermaakt. De supergrote tuin met de verschillende plekken om te zitten maakte het één grote speelweide.
Nogmaals bedankt voor jullie goede zorgen en blijf je dromen volgen!!!

Nanneke, Peter, Sophie en Isabel

Lieve Marleen en Robby, Wat hebben wij hier genoten. We gaan al 40 jaar samen op vakantie.
Eerst met z´n tweeën, daarna met de kinderen en nu al weer 7 jaar met z´n tweeën.
We hebben dus al heel veel mooie plekken gezien en in ons hoofd bewaard.
Goed voor regenachtige maandagochtenden of op andere momenten als het leven even tegen zit.
Denken aan een plek waar je gelukkig was. Deze, bij jullie krijgt een ereplaats.
Het is ook jullie eigen enthousiasme en geluk dat jullie uitstralen.
We komen graag terug en proberen de kinderen mee te krijgen.
Veel succes met alle geweldige plannen.

Liefs, Ineke en Ron

Beste Marleen, Robby en Dorian,
´Die rust, die stilte!´ zeiden we keer op keer.
We genoten er van, elke dag weer.
Het mooie weer, het warme onthaal
We nemen het mee naar huis - allemaal!
We geloven dat jullie hebben gezweet en gezwoegd
En het hele domein hebben ´omgeploegd´.
Maar het resultaat is méér dan verwacht
Een echt paradijsje – wie had dat gedacht?
We hopen dat jullie al jullie plannen zullen realiseren,
En we komen zeker terug om dat te controleren ;o)
Want hier waren we de koning te rijk,
En we hebben geleefd als God in Frankrijk!
We danken jullie voor deze fijne vakantie!

Stijn, Karen, Jonas en Lotte

Lieve Marleen en Robby, Villa Kimaro….dat is waar wij de afgelopen week hebben verbleven.
Tot 4 maanden geleden nog totaal onbekend.
Nu voor altijd op ons netvlies gebrand.
Niet alleen door de wonderbaarlijke omgeving,
Niet alleen door de paradijselijke locatie,
Maar vooral ook door de spontane gastvrijheid van jullie beiden, Marleen en Robby.
Bedankt voor het mogen genieten van wat jullie al hebben opgebouwd.
Wij wensen jullie heel veel inspiratie voor het verder uitbouwen en realiseren van jullie dromen.
De meeste dromen zijn bedrog, die van jullie niet…..
Dank jullie wel!

Liefs Kees en José

Lieve Marleen en Robby,
Zoekend naar een gîte in de Bourgogne kwamen we op jullie website terecht. Door de foto´s van de accommodatie, jullie eigen profiel en onze wederzijdse liefde voor Afrika, was de keuze snel gemaakt.
Het voelde goed en gastvrij aan.
We hebben genoten van het prachtige Bourgogne met zijn rijke cultuur van granen, wijnranken en andere gewassen. Rondgetoerd door pittoreske stadjes en dorpjes, met steeds weer die prachtige wolkenlucht en glooiende velden.
Aan het einde van de middag terug naar onze gîte en nog heerlijk genieten, in de zon (vaak) van ons terras en de prachtige tuin. Tuin?
Landgoed zal je bedoelen! En altijd een lach en vriendelijk woord van jullie. ´s Avonds genieten van een heerlijk haardvuur.
Kortom Marleen en Robby, ons voorgevoel van het verblijf in jullie gîte is helemaal waarheid geworden!
Heel veel succes met al jullie plannen voor Kimaro-Farmhouse! We twijfelen geen seconde dat het jullie gaat lukken want het enthousiasme en doorzettingsvermogen straalt van jullie af!

Met hartelijke groeten, Jan en Nely

Lieve Marleen, Robby en Dorian, Wat wonen jullie hier prachtig. We hebben enorm genoten van de rust, gastvrijheid, gezelligheid en de mooie omgeving. Geweldig om te zien hoe jullie hier bezig zijn om iets moois op te bouwen.

Wij weten zeker dat wat jullie in jullie hoofden hebben voor elkaar gaan krijgen. Wij komen daarom dan ook heel graag terug.
Ook om gezellig bij te kletsen, want we zijn nog lang niet uitgepraat.

Heel veel liefs,
Truus, Thieu, Danny, ons kleine meisje en Ellen

Lieve Robby, Marleen, Willem, Pepermuntje en Boris,
Wat hebben wij heerlijke dagen gehad hier bij jullie op Kimaro!
Prachtig wat jullie aan het opbouwen zijn.
Dank voor de heerlijke picknick en gezellige etentjes.
We komen snel weer aan het kampvuur zitten.
Dan kan ons kindje lekker achter de ganzen aan rennen in plaats van mee gluren door mama´s navel :o) Veel liefs en tot snel!

Dikke knuffel van ons 3, Stafan, Anne en Baby

Beste Robby en Marleen en Dorian,
Een warm welkom, met hele fijne dagen.
Het was geweldig, en prachtig. Sjiek!
Veel geluk en succes met alles.

Lieve groetjes, Frans en Leny

Beste Robby en Marleen,
Er even tussenuit in Bourgondië heeft ons deugd gedaan!
Maar zoals het vaak is, was deze vakantie veel te kort…..
Jullie enthousiaste ideeën, die jullie nog willen verwezenlijken, klinken alleszins veelbelovend. Wie weet komen wij nog eens terug om de verdere uitbreiding te bewonderen, te genieten van de complete rust en van de warme ontvangst.
Marleen en Robby, jullie enthousiasme werkt aanstekelijk en wij wensen jullie nog het allerbeste toe op alle vlak!

Warme groeten,
Stefanie, Dieter en een knuffel van Noah

Beste Robby en Marleen,
Rust; dat hebben we hier echt gevonden. Hoewel de dagen eigenlijk te kort waren, hebben we hier echt genoten van deze mooie plek midden in de natuur. De nachtegaal, kippen, zwaluwen, kikkers en ganzen maken er een feest van (inclusief geluid!)
Voor onze kinderen is het hier een groot paradijs om te gaan varen, vissen, klimmen en te klauteren. We komen vast en zeker weer eens kijken, om te zien hoe jullie passie en enthousiasme uiteindelijk heeft uitgepakt op Kimaro Farmhouse.

Hartelijke groet, Gertjan, Jolanda, Jort en Maud

Lieve Marleen en Robby,
Wij vonden het echt zááálig om even in jullie droom te kunnen verblijven!

Héél veel liefs, Philippe en Jacqueline

Kimaro Farmhouse is Bourgondië op zijn best, het betekent genieten van de rust, een prachtige landelijke omgeving en lekker eten en drinken.
Kimaro Farmhouse heeft buiten een fantastisch mooi meer en een leuke tuin een verassing in petto nl. de eigenaars Marleen en Robby.
Zelden meegemaakt, deze welgemeende vriendelijkheid en pogingen om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Cees en Irma

Robby en Marleen,
De reeds eerder geplande reis naar de Belgische Ardennen werd er ééntje naar de Franse Bourgogne. Na het zien van de website werden we hals over kop verliefd op de gîte, het interieur en de buitenaankleding van de woning spreken ons uitermate aan.
De wijde omgeving deed ons een beetje terugdenken aan het prachtige Umbrië.
De fantastische ontvangst en de dinsdagavond deden ons alvast beslissen nog eens terug te komen.
Wij kijken alvast uit naar de verdere uitbreiding en wensen jullie het allerbeste toe.
´Dank U voor het huis en het eten´ getekend Lins en Liesl

Dikke merci en xxx
Nancy, Marc, Lins en Liesl

Als eersten ontvangen door twee lieve, logge ganzen met brede vleugels, een knus huisje dat lonkt, een reizende bakker, een meer voor ons alleen en ´s avonds houtvuur.
We voelden ons vereerd en vooral héél welkom!
Robby, Marleen en Dorian, dank je voor de fijne week!

Bas, Hugo en Barbara